FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Σουλεϊμάν Όμο!(pics+vids)

Το LamiaSports εύχεται χρόνια πολλά σε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον ΠΑΣ Λαμία, στον Σουλεϊμάν Όμο!

Σήμερα 15/12 ο Σουλεϊμάν Ακίμ Όμο, «κλείνει» τα 33 του χρόνια και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά με ένα μικρό αφιέρωμα.

Σουλεϊμάν Όμο

Ο 32χρονος αμυντικός χαφ τώρα, ήρθε στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2005 για λογαριασμό του Αιγάλεω, με το οποίο έπαιξε σε 74 αγώνες και έβαλε 3 γκολ.

Έπειτα έκανε ένα πέρασμα από τον Ηλυσιακό (28 συμμ – 1γκολ) και τον Ιούλιο του 2009 φοράει τη φανέλα του Πανιωνίου.

Στον Πανιώνιο έκατσε έως το 2013, έπαιξε σε 68 παιχνίδια, πέτυχε 4 γκολ ενώ μοίρασε άλλα 2.

Όταν έφυγε από τη Νέα Σμύρνη, φόρεσε τις φανέλες του Τυρνάβου 2005 (συμμ. 18), ΑΕ Ερμιονίδας (30 συμμ – 3 γκολ – 3 ασίστ), ΑΟΚ Κέρκυρας (9 συμμ – 1 ασίστ) αλλά και του Αχαρναϊκού (14 συμμ – 1 ασίστ).

Στις 19 Ιουλίου του 2016 ο Σουλεϊμάν Όμο υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία, που έμελλε να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και ένα από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ που ανέβασαν από κοινού τη Λαμία στη SuperLeague.

Με τον ΠΑΣ ο Όμο έπαιξε σε 59 παιχνίδια και σε Football League και σε SuperLeague, ενώ έβαλε 8 γκολ, τα περισσότερα που έχει βάλει με ομάδα στην καριέρα του ενώ μοίρασε και άλλα 2.

Στην πρώτη χρονιά του ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague, ο Όμο ήταν εκεί και ήταν ένας από τους καλύτερους της ομάδας. Όμως, οι υπεύθυνοι της ομάδας, έκριναν πως δεν ήταν σωστό να ανανεώσουν το συμβόλαιό του και ο Νιγηριανός πλέον φοράει τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Με τους Βοιωτούς έχει παίξει σε 13 παιχνίδια μέχρι στιγμής, 11 για τη SuperLeague και 2 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button