Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κεραυνός Βαθύκοιλου – Θύελλα Μεγ. Βρύσης: Είχαν τις φάσεις… είχαν και την ουσία!(pics)

Για την 10η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας, ο Κεραυνός Βαθύκοιλου υποδέχθηκε τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης. Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα.

Με σκορ 3-0 κέρδισε η ομάδα του Κεραυνού Βαθύκοιλου την ομάδα της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης.

Ο Κεραυνός, εκμεταλλεύτηκε όλες τις ευκαιρίες που του δόθηκαν στο παιχνίδι και τις μετουσίωσε σε γκολ, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς απέναντι σε μία μαχητική ομάδα όπως είναι αυτή της Μεγάλης Βρύσης.

Το ματς:

Ενας ήρεμος κυριακάτικος αγώνας πέρα από τα παθιασμένα σαββατοκύριακα που έχουμε συνηθίσει, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Βαθύκοιλου, με τον τοπικό Κεραυνό να κάνει το καθήκον του μέσα στην έδρα του απέναντι στη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Κόμνο κάνει ωραία προσπάθεια στο 10΄από την αριστερή πλευρά, έσπασε τη μπάλα στο πέναλτι αλλά ο Γιώργος Γερογιάκομος δεν πρόλαβε, με την άμυνα της Θύελλας να διώχνει μακριά.

Στη συνέχεια, το Βαθύκοιλο απείλησε ξανά στο 20΄και 21΄του αγώνα, με φάουλ που εκτέλεσε ο Γερογιάκομος, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Κόμνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Βαγγέλης Κοτσόπουλος έβγαλε τρομερή μπαλιά για τον Γερογιάκομο αλλά αυτός αστόχησε.

Η Μεγάλη Βρύσης είχε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Σδούκος ήταν ο εκεί κρατώντας το 0 στην άμυνά του με τις αποκρούσεις του.

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα σήμερα ήταν ο Ανδρέας Γκίστι, ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στο 42΄του αγώνα έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Γερογιάκομος πήρε τη μπάλα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο και μόλις στο 53 λεπτό ο Τζανετάκς ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ, έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο αρχηγός του Κεραυνού, Νίκος Κωστόπουλος με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0.

Στο 70΄της αναμέτρησης η Μεγάλη Βρύση του Βάϊου Μπαγινέτα απείλησε, με τον Τσούπρα να σουτάρει αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Σδούκου. Στο 73΄ο Σπιθουράκης, αφού πέρασε όλη την άμυνα της Θύελλας από τα δεξιά, έβγαλε πάσα στον Κόμνο ο οποίος βρισκόταν στο πέναλτι αλλά ο τελευταίος άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ο Κόμνος πήρε το «αίμα του πίσω». Ο ποδοσφαιριστής του Κεραυνού, πήρε τη μπάλα, σούταρε αυτή πήγε στο δοκάρι και επί της ουσίας έβγαλε ασίστ στον Βαγγέλη Κωστόπουλο, ο οποίος με ωραίο τελείωμα έκανε το τελικό 3-0.

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button