Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πέρασε και από τον Δομοκό η Ροδωνιά!

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, η Θύελλα Ροδωνιάς πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Αχιλλέα Δομοκού.

Με μια ακόμη νίκη συνέχισε τις εμφανίσεις της η ομάδα της Ροδωνιάς, απέναντι της γηπεδούχου ομάδας του Αχιλλέα Δομοκού και “σκαρφάλωσε” έτσι στη δεύτερη  θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν μια άνετη νίκη ,αν μετουσίωναν τις ευκαιρίες που είχαν σε γκολ κσι κατέληξαν να πάρουν μια αγχωτική, αλλά δίκαιη νίκη από τους γηπεδούχους, οι οποίοι ναι μεν είναι “κολλημένοι” στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά αρχίζουν να παρουσιάζουν σιγά σιγά έναν αξιόμαχο αντίπαλο, που στην πορεία του πρωταθλήματος θα βρει το δρόμο του και θα δυσκολέψει αρκετές ομάδες

Πρώτη καλή φάση με το καλημέρα για τους φιλοξενούμενους, που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Καλαντζή στο 4΄ να σουτάρει από καλή θέση άουτ. Στο 18΄ο Σχουλής ανατράπηκε από αμυντικό στην περιοχή κερδίζοντας το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα κάνοντας το 0-1.

Στο 30΄παραλίγο αυτογκόλ σε κεφαλιά απόκρουση αμυντικού των γηπεδούχων. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Λάππας έπιασε την κοντινή κεφαλιά αλλά ο Καλτσάς απέκρουσε εντυπωσιακά σε νέο κόρνερ! Ο Καραχάλιος στο 41΄είχε το δυνατό σουτ το οποίο πέρασε όμως άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν με τη λήξη του ημιχρόνου κοντά στο δεύτερο τέρμα, αλλά μετά την ωραία σέντρα του Ντζιαβίδα Γιάννη από δεξιά, ο Σκαρής επιχείρησε δυνατό μονοκόμματο βολέ, το οποίο όμως και αυτό απέκρουσε ο Καλτσάς εκπληκτικά σώζοντας την εστία του.

Στην επανάληψη δυνατά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι να “καθαρίσουν” το παιχνίδι και έτσι στο 46΄ ό Λάππας δεν μπόρεσε να τελειώσει την ωραία μπαλιά του Ντζιαβίδα Γιάνη, καθώς τον πρόλαβε αμυντικός πριν σκοράρει.

Σειρά του Σκαρή στο 48΄απέναντι από τον τερματοφύλακα, μετά την υπέροχη μπαλιά(πάρε- βάλε) του Σχουλή, να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς δεν μπόρεσε να βρει όπως έπρεπε τη μπάλα.

Νέα ευκαιρία στο 50΄για τη Ροδωνιά με τον Καλαντζή να σουτάρει προς την άδεια εστία, αλλά αμυντικός έσωσε το γκολ. Στο 60΄οι γηπεδούχοι είχαν τη μοναδική τους μεγάλη ευκαιρία να απειλήσουν με ισοφάριση σε κεφαλιά του Ντέλλου από κοντά, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Ραπανάκης που έπαιζε βασικός σ΄αυτό το παιχνίδι, έκανε εκπληκτική απόκρουση πετώντας τη μπάλα κόρνερ!

Οι φιλοξενούμενοι “τελείωσαν” το παιχνίδι στο 72΄ όταν ο Σχουλής από δεξιά, εκτέλεσε φαρμακερό φάουλ, τη μπάλα τη βρήκε πρώτα ο Σκαρής με κεφαλιά και ο Ντζιαβίδας Γιάννης επίσης με κεφαλιά την έστειλε με δύναμη στα δίχτυα κάνοντας το 0-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της συνάντησης ο Στασινός Ν. με βοηθούς Χανή Στ και Κακλή Ιφ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

“ΑΧΙΛΕΑΣ” ΔΟΜΟΚΟΥ: Καλτσάς, Γκούβας(69΄Καραμπότσης), Γκούμας(88΄Τράντας), Αντωνόπουλος Η, Κουρδής, Γκιρλέμης, Γκελπινής, Αντωνόπουλος Ν.(77΄Κάπελλος), Ντέλλος, Καραχάλιος, Καλογερόπουλος

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Π. Παλιούρας): Ραπανάκης, Ζαγγανάς Ν., Φλέσσας, Γεωργαλής Θ., Κόκκοτας, Κίτσος, Σχουλής, Καλαντζής, Σκαρής(81΄Αμούντζιας), Ντζιαβίδας Γιάννης, Λάππας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button