Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Σοφογιάννης: “Έχουμε ανάγκη να πανηγυρίσουμε τη νίκη”

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή του Έσπερου Λαμίας, Γιάννη Σοφογιάννη για τον χθεσινή νικηφόρα αναμέτρηση με την Χαλκηδόνα.

Για τη μεγάλη νίκη του Έσπερου Λαμίας επί της Χαλκηδόνας μίλησε ο Μάνθος Σοφογιάννης, με τον Δημήτρη Τσούρμα με τη σειρά του να τονίζει σε δηλώσεις του πως δίκαια έχασε η ομάδα του.

Με κορυφαίο τον Ολύμπιο που μέτρησε 24 πόντους και τον Παπαργυρόπουλο που είχε 18 η ομάδα της Λαμίας επικράτησε με 85-69 της Χαλκηδόνας.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σοφογιάννης δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι: «Για μας ήταν ένας πρώτος τελικός και σύμφωνα με το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε το παιχνίδι είχε μπροστά το πρέπει. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και ευελπιστώ μετά τις διακόπες να κάνουμε τη προσπάθεια μας για να σωθούμε. Έχουμε ανάγκη να πανηγυρίσουμε αυτή τη νίκη και την επόμενη εβδομάδα θα πάμε στις Σέρρες διεκδικώντας ότι μας αναλογεί».

Από τη μεριά της Χαλκηδόνας, ο Δημήτρης Τσούρμας ανέφερε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που σούταρε με εκπληκτικά ποσοστά στα τρίποντα και ενώ είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα δε μπορέσαμε να το ελέγξουμε. Τα τρίποντα καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Χάσαμε δίκαια».

Πηγή: basketblog

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button