Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοιχηματικές επιλογές (17/12)

Μετά τις πρώτες τους… στροφές τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν αρχίσει ξανά να μπαίνουν στη ζωή μας.

Ειδικά τα πέντε «μεγάλα», με το σπουδαιότερο από αυτά, την αγγλική Premier League να κλέβει -όπως είναι φυσικό- τις εντυπώσεις. Ασφαλώς, τεράστιο είναι το ενδιαφέρον και από στοιχηματικής άποψης, αφού τόσο τα μακροχρόνια που προσφέρονται, όσο και τα ειδικά bets πάντα απασχολούν τους παίκτες. Πόσο μάλλον μέσα στη σεζόν, που αρχίζουν να διαμορφώνονται οι ισορροπίες.

Η μάχη της κορυφής

Μπορεί να μην βγάζει την περσινή σταθερότητα στο ίδιο επίπεδο, ωστόσο η περσινή πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, θα «παίξει» δυνατά και φέτος για την κατάκτηση του τροπαίου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την κορυφή και τη Λίβερπουλ. Η Vivobet πάντως, εξακολουθεί να την θεωρεί φαβορί για τον τίτλο και το ενδεχόμενο να κόψει πρώτη το νήμα, αυτή τη στιγμή πληρώνει 1.72.

Από εκεί και πέρα, οι «ρεντς» του Γιούργκεν Κλοπ έχουν κάνει πολύ δυνατή εκκίνηση και έχουν το απόλυτο μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές. Ενισχυμένοι σημαντικά οι δευτεραθλητές Ευρώπης, αναμένεται φέτος να μην επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος και να μείνουν μέρι τέλους στη μάχη του τίτλου. Σε απόδοση 2.75 τους δίνουν ο book για να τα καταφέρουν.

Στην Τσέλσι την ίδια ώρα, έχουν γυρίσει… σελίδα τη σεζόν που ξεκίνησε. Την περασμένη Κυριακή οι «μπλε» γκέλαραν στο τοπικό ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο εξακολουθούν να «παίζουν» δυνατά για τη διεκδίκηση του τίτλου. Χαρακτηριστικά η Vivobet τους θεωρεί τρίτο φαβορί και το σενάριο να σηκώσουν την κούπα, δωδεκαπλασιάζει το αρχικό μας ποντάρισμα.

Ειδικής αναφοράς παράλληλα, χρήζουν οι περιπτώσεις της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «πετεινοί» και φέτος δείχνουν να είναι η κλασική ομάδα που δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του πρωταθλητισμού, την ώρα που η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα και προβληματίζει πολύ με την απόδοση της. Στο 41.00 προσφέρεται το στοίχημα να σηκώσει μία από τις δύο.

Η μάχη της ουράς

Πάμε τώρα στα… χαμηλά και την ουρά της βαθμολογίας. Η Κάρντιφ έχει επιστρέψει φέτος στα σαλόνια της «μεγάλης» κατηγορίας. Θεωρείται ένα από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό και μετά το πέρας των πρώτων αγωνιστικών έχει δείξει πως θα δώσει μάχη για να τον αποφύγει. Είναι χαρακτηριστικό πως το απίθανο ενδεχόμενο να σηκώσει τον τίτλο, προσφέρεται στη… μυθική απόδοση 3001.00.

Το ίδιο απίθανο, αλλά σε πιο μαζεμένη απόδοση, θεωρεί η Vivobet πως είναι το σενάριο μία εκ των Μπέρνλι, Χάντερσφιλντ να κάνει το «θαύμα» της Λέστερ και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Αμφότερες επιστρέφουν το ποντάρισμα μας επί 1501.00. Και εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο ο book…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button