FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπαίνει και ο Μπαράλες… και φεύγουν για το «διπλό»

Πριν τον «τελικό» του πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης,ο ΠΑΣ Λαμία έχει να δώσει έναν άλλον τελικό… για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, την Πέμπτη 20/12 θα παίξει εκτός έδρας με τον Απόλλων Λάρισας, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Λαμία, πριν από τον αγώνα-τελικό με τον Απόλλων Σμύρνης για τη SuperLeague, θα πρέπει να κερδίσει την ομάδα της Λάρισας και μάλιστα με πολλά γκολ διαφορά αν θέλει να περάσει στην επόμενη φάση.

Το καλό σε όλη αυτή τη φάση είναι πως ο Μάκης Χάβος θα έχει στη διάθεσή του όλα τα «όπλα» του, με τον Χερόνιμο Μπαράλες να επιστρέφει κανονικά πλέον στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λαμίας αλλά και τους Θανάση Καραγκούνη (πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό) και Βασίλη Πλιάτσικα, με τον τελευταίο να μην βρίσκεται ούτε καν στην αποστολή της εκτός έδρας ήττα από τους Πειραιώτες.

Σήμερα η ομάδα του ΠΑΣ θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον αγώνα με το Απόλλων Λάρισας, ενώ αύριο θα ανακοινωθεί και η αποστολή του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button