Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Δημήτρης Φίνος: Έβγαλε την… άμυνα της ζωής του και νίκησε την λευχαιμία (pics)

Ο βολεϊμπολίστας που κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά του, μιλά για την περιπέτεια της υγείας του, εξηγεί πώς αυτή άλλαξε την κοσμοθεωρία του και αποκαλύπτει τα όνειρά του.

Τους τελευταίους 13 μήνες ο Δημήτρης Φίνος πάτησε πολλές φορές την κόκκινη γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου. Ο δίμετρος βολεϊμπολίστας είδε τη ζωή του να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Eνα απλό κρυολόγημα εξελίχθηκε σε πνευμονία, μέσω της οποίας αποκαλύφθηκε πως πάσχει από οξεία μυελογενή λευχαιμία. Υστερα από τέσσερις μήνες εξαντλητικής νοσηλείας και χημειοθεραπείες, έπαθε για δεύτερη φορά πνευμονία (ασπεργίλλωση), αναγκάζοντας τους γιατρούς να σηκώσουν τα χέρια ψηλά.

Για τρία 24ωρα ήταν σε καταστολή και όλοι περίμεναν το θαύμα. Κέρδισε το πιο σημαντικό… τάι μπρέικ για τη ζωή του και πλέον βλέπει τα πάντα διαφορετικά. Για πρώτη φορά δημοσιοποιεί την περιπέτειά του και ανοίγει την καρδιά του στο «Εθνος της Κυριακής». Μιλά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, ελπίζοντας να δώσει κουράγιο σε συμπολίτες του που περνούν την ίδια περιπέτεια. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο πραγματοποίησε και νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ως αναπληρωτής δάσκαλος του 14ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας, έχοντας την αποστολή της παράλληλης στήριξης σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button