Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εκτός Κυπέλλου ο Παναιτωλικός!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 0-0

«Αντίο» στον θεσμό του Κυπέλλου «είπαν» σήμερα ο ΟΦ Ιεράπετρας και ο Παναιτωλικός, καθώς το μεταξύ τους 0-0 άφησε αμφότερες εκτός συνέχειας και πλέον αύριο ο Κισσαμικός και ο Παναθηναϊκός θα «παλέψουν» μεταξύ τους για την 1η θέση. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, αλλά με την πάροδο του χρόνου τα «καναρίνια» πήραν τα «ηνία» και μέχρι την ανάπαυλα είχαν ορισμένες καλές στιγμές (όπως με τους Βασιλούδη, Μαρινάκη) και οι τελικές ήταν 7-1 υπέρ τους.

Στο δεύτερο μισό το παιχνίδι απέκτησε «τρελό» ρυθμό και ο Μαρτσάκης «άγγιξε» το γκολ αλλά αστόχησε εξ’ επαφής, σε μία φάση που ναι μεν υποδείχθηκε λανθασμένη σε θέση οφ σάιντ, αλλά ήταν το «χάι λάιτ» του αγώνα. Ο Παναιτωλικός «απάντησε» στο 54′ όταν ο Μπελεβώνης είδε το σουτ του να αποκρούεται από το δοκάρι, ενώ στο 64′ οι κρητικοί θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Μηνάς άουτ σε τετ α τετ του με τον Γιαννακόπουλο. Στα τελευταία λεπτά ο Δέλλας τα έπαιξε όλα για όλα, έριξε στον αγώνα βασικούς του, οι Αγρινιώτες πίεσαν, αλλά ο Μπένκο αντέδρασε σωστά όποτε χρειάστηκε (π.χ. σε προσπάθειες του Βακράκου) και ο αγώνας έληξε χωρίς σκορ.

ΟΦΙ: Μπένκο, Αναστασόπουλος, Μίγγας, Πότσι, Μούτσα, Χίσι, Παπαδόπουλος (75′ Κορέτας), Μαρτσάκης (68′ Τοπούζης), Μηνάς, Γιουκούδης, Πυθαρούλης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης, Βακράκος, Μαρινάκης, Αγροδήμος, Βασιλούδης, Τσιγγάρας, Χαντάκιας, Λιάβας (59′ Ρότσα), Κοκκόρης (66′ Ουίλιαν), Μπελεβώνης (73′ Μανά)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button