FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η ώρα… των ευκαιριών στον ΠΑΣ Λαμία!

Μία αρκετά δύσκολη αναμέτρηση περιμένει τον ΠΑΣ Λαμία,  την Πέμπτη 20/12 για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Απόλλων Λάρισας.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, έπειτα από δύο αγώνες για το Κύπελλο με ΑΕΚ (2-1) και ΝΠΣ Βόλος (1-1) έχει μόλις έναν βαθμό και για να προκριθεί στην επόμενη φάση, χρειάζεται νίκη με όσα περισσότερα γκολ μπορεί να πετύχει αλλά και ήττα του Βόλου από την Ένωση.

Η αποστολή των «κυανόλευκων» μόνο εύκολη δεν είναι με αυτά τα δεδομένα, παρόλο αυτά θα πάει στη Φιλιππούπολη με σκοπό τη νίκη και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις.

Η λογική λέει πως ο Χάβος θα κάνει αρκετά μεγάλο ροτέισον, όπως άλλωστε είθισται στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Έτσι, αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες ποδοσφαιριστές όπου μέχρι στιγμής δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν.

Επίσης, είναι μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουν ανάσες οι βασικοί, όπως Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Επστάιν και Μπαράλες οι οποίοι έχουν «τραβήξει αρκετό κουπί» φέτος.

Άρα, σίγουρα θα δούμε παίκτες όπως ο Τσούκαλος, ο Μπουλούλης, ο Παπαργυρίου, ο Αναστασιάδης, ο Μπαντής, ο Καραγκούνης, ο Μαστούρ και ο Ρόμανιτς να παίρνουν χρόνο συμμετοχής παραπάνω απ΄ότι τους είχαμε συνηθίσει μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button