Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Παραλίγο «κάζο» για την Σασουόλο!

Η Σασουόλο έχανε με 2-0 από την υποβιβασμένη, Φροζινόνε, αλλά στο τέλος πήρε την ισοπαλία, 2-2…

SERIE A’-35η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: 2-2

Γήπεδο: MAPEI Stadium

Σώθηκε από μεγάλο κάζο η Σασουόλο, η όποια έχανε με 2-0 από τη Σασουόλο και μάλιστα μέσα στην έδρα της και στο τέλος πήρε την ισοπαλία 2-2.

Η Φροζινόνε αιφνιδίασε τη Σασουόλο και στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ με όμορφο συρτό σουτ του Σαμάρκο έξω από την περιοχή. Στο 12’ το σουτ του Μανιανέλι πέρασε λίγο έξω και στο 26’ το σουτ του Μπεράρντι σταμάτησε στο δοκάρι του Σπορτιέλο. Στο 35ο λεπτό ο Κονζίλι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Πιναμόντι και από το κόρνερ ο Παγκανίνι έκανε το 2-0 με κεφαλιά. Στο 41’ μετά από κόρνερ της Σασουόλο, η άμυνα της Φροζινόνε δεν έδιωξε σωστά και ο Μπεράρντι πλάσαρε από το πέναλτι αλλά είδε τον Σπορτιέλο να του λέει όχι.

Στο 54’ το μακρινό σουτ του Μπογκά έξυσε το δοκάρι του Σπορτιέλο και στο 66’ το σουτ του Ροζέριο κόντραρε σε σώματα, η μπάλα στρώθηκε στον Φεράρι κι εκείνος πλάσαρε για το 1-2. Και στο 77’ ο Λιρόλα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μπογκά εξ επαφής πλάσαρε για το 2-2. Στο 88’ η Φροζινόνε πέτυχε κι άλλο γκολ με τον Ντιονίζι αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονζίλι, Φεράρι, Λεμός (46’ Μπογκά), Ντεμιράλ, Λιρόλα, Ροζέριο, Μανιανέλι, Μπουραμπιά, Σένσι (80’ Λοκατέλι), Μάτρι (46’ Μπαμπακάρ), Μπεράρντι

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Σπορτιέλο, Αριάουντο, Μπιρνγκέτι, Σαμάρκο, Γκολντανίτζα, Κασάτα (70′ Τσιμπσά), Μπεγκέτο, Παγκανίνι, Βαλτζάνια, Τσιάνο (70’ Τσιοφάνι), Πιναμόντι (82’ Ντιονίζι)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button