Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ματσάρα στο «Άνφιλντ» με νικητή τη Λίβερπουλ!(vid)

Σε ένα φοβερό παιχνίδι με εφτά γκολ, η Λίβερπουλ κέρδισε με 4-3 τη Σάλτσμπουργκ που κοίταξε στα μάτια την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Σε ένα φοβερό παιχνίδι με εφτά γκολ, η Λίβερπουλ κέρδισε με 4-3 τη Σάλτσμπουργκ που κοίταξε στα μάτια την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

CHAMPIONS LEAGUE-5ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: 4-3

Γήπεδο: Άνφιλντ

Τρελή ματσάρα στο «Άνφιντ» με τη Σάλτσμπουργκ να επιστρέφει από το 3-0 της Λίβερπουλ και τελικά τους Πρωταθλητές Ευρώπης να επικρατούν με 4-3.

Η Λίβερπουλ έπιασε από το λαιμό τη Σάλτσμπουργκ από τα πρώτα λεπτά και στο 9’ ο Μανέ άλλαξε όμορφα με τον Φιρμίνο και από αριστερά πλάσαρε τον Στάνκοβιτς για το 1-0. Μάλιστα στο 25’ ο Χέντερσον άνοιξε δεξιά στον Άρνολντ, εκείνος έκανε το γύρισμα και ο Ρόμπερτσον με πλασέ στο πρώτο δοκάρι, έγραψε το 2-0.

Στο 30’ ο Φαμπίνιο έβγαλε για τον Σαλάχ που έκανε το σουτ αλά αστόχησε για λίγο και στο επόμενο λεπτό ο Αντριάν είπε όχι σε σουτ του Μιναμίνο ενώ στο 36’ ο Μανέ σέντραρε από αριστερά, ο Φιρμίνο έπιασε την κεφαλιά και ο Στάνκοβιτς απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Σαλάχ πλάσαρε για το 3-0.

Οι Αυστριακοί έβγαλαν αντίδραση και στο 39’ ο Χουάνγκ πάτησε περιοχή από αριστερά, άδειασε τον Φαν Ντάικ και πλάσαρε για το 3-1.

Η Σάλτσμπουργκ δεν τα παράτησε και στο 49’ απείλησε με τον Ντάκα ενώ στο 53’ έχασε μεγάλη ευκαιρία ε τον Μιναμίνο. Και στο 56ο λεπτό, ο Χουάνγκ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μιναμίνο με φοβερό σουτ στην κίνηση μείωσε σε 3-2.

Μάλιστα στο 59’ ο Σζομποσζαλάι βρέθηκε μόνος του στα αριστερά αλλά έκανε κακό πλασέ και στο 61’, ο Μιναμίνο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Χάλαντ μόνος του στην κενή εστία, πλάσαρε για το 3-3!

Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και στο 69ο λεπτό ο Φιρμίνο έβγαλε ασίστ στον Σαλάχ με έξυπνη κεφαλιά και ο Αιγύπτιος με σουτ από κοντά έγραψε το 4-3.

Στο 72’ η Λίβερπουλ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Οριγκί και στο 75’ ο Αντριάν έσωσε μετά από σουτ του Οκουγκάβα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Αντριάν, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Άρνολντ, Γκόμες, Βαϊνάλντουμ (63’ Οριγκί), Χέντερσον (61’ Μίλνερ), Φαμπίνιο, Μανέ, Σαλάχ (90’ Κεϊτά), Φιρμίνο

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στάνκοβιτς, Ονγκουενέ, Βέμπερ, Ντάκα (56’ Χάλαντ), Κρίστενσεν, Ούλμερ, Γιουνούζοβιτς (78’ Ασιμερού), Σζομποσζαλάι (70’ Οκουγκάβα), Χουάνγκ, Μιναμίνο, Μουεπού

Διαβάστε επίσης

Back to top button