ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Συνάντηση Δημούτσου με διοίκηση!

Στο ΔΑΚ Λαμίας βρέθηκε χθες ο Ελίνι Δημούτσος ο οποίος εκτός ότι παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΛ, είχε και συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΣ Λαμία.

Στο γήπεδο του ΔΑΚ βρέθηκε χθες μετά απο αρκετό καιρό, ο αμυντικός χαφ του ΠΑΣ Λαμία, Ελίνι Δημούτσος.

Ο Έλληνας μέσος, παρακολούθησε από κοντά την φιλική ισοπαλία του ΠΑΣ με την ΑΕΛ, ενώ η είδηση δεν είναι αυτή… αλλά η συνάντηση που είχε μετά το τέλος του αγώνα με τη διοίκηση των «κυανόλευκων».

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήταν εκτός προπονήσεων εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ προχθες κατάφερε και επέστρεψε κάνοντας ατομικό πρόγραμμα, προσπαθώντας να μπει σιγά-σιγά στο κλίμα!

Μετά το τέλος λοιπόν του χθεσινού αγώνα, ο Δημούτσος είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου αλλά και με τον πρόεδρο, τον διευθύνων σύμβουλο αλλά και τον τεχνικό διευθυντή!

Ο λόγος της συνάντησης, ήταν προφανώς να επανεξετάσουν την πορεία της συνεργασίας τους καθώς αρκετά έχουμε ακούσει, κυρίως από Αθήνα, για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε, πως ο Ελίνι βρίσκεται στη Φθιώτιδα φορώντας τη φανέλα της Λαμίας δύο χρόνια έχοντας σημειώσει 58 συμμετοχές, με 5 ασίστ και 1 γκολ ενώ την σεζόν όπου ο σύλλογος πραγματοποίησε την καλύτερή του σεζόν στην SuperLeague 1, ο Δημούτσος ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας!

Όπως φαίνεται και θέλουμε να ελπίζουμε θα έχουμε άμεσα εξελίξεις και νέα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, με τον Γιώργο Πετράκη σε ερώτηση από τους εκπροσώπους του Τύπου για τον ποδοσφαιριστή, έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση τονίζοντας πως δεν είναι δικό του θέμα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button