Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ρεγγίνι: «Προφανώς, κάποιοι, θέλουν να προσβάλουν τη νοημοσύνη μας, την αξιοπρέπειά μας και τους κόπους μας»

Ανακοίνωση του ΔΣ του ΣΑΜΕ το Ρεγγίνι με αφορμή τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Προοδευτική Λάρυμνας για την 5η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας. #Α_Φθιώτιδας #τοπικό_ποδόσφαιρο #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #τοπικό_νέα #Λαμία #LamiaSports #eimaste_pantou

Ανακοίνωση του ΔΣ του ΣΑΜΕ το Ρεγγίνι με αφορμή τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Προοδευτική Λάρυμνας για την 5η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας. #Α_Φθιώτιδας #τοπικό_ποδόσφαιρο #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #τοπικό_νέα #Λαμία #LamiaSports #eimaste_pantou

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην Προοδευτική Λάρυμνας εξέδωσε η διοίκηση του Ρεγγινίου.

Η ομάδα από το Ρεγγίνι εκφράζει τα έντονα παράπονά της για την συμπεριφορά του διαιτητή του αγώνα κόντρα στη Λάρυμνα, ο οποίος όπως αναφέρει και η παρακάτω μακροσκελής ανακοίνωση, ειρωνευόταν και έβριζε τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τον Πρόεδρο της ομάδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του ΣΑΜΕ ΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ
26/10/2020

Το καλοκαίρι η νέα Διοίκηση του Συλλόγου ΣΑΜΕ ΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ πήρε την απόφαση η ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου μας – η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας – να συμμετάσχει, για πρώτη φορά στην σαραντατριάχρονη ιστορία της, στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Φθιώτιδας. Η δυνατότητα αυτής της επιλογής, δε μας χαρίστηκε. Αντιθέτως, ύστερα από απόφαση της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας να συμμετάσχουν οι δευτεραθλήτριες ομάδες των ομίλων της Β΄ Κατηγορίας, η Διοίκηση ομόφωνα αποφάσισε (Πράξη 147/01-08-2020) τη συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας στην μεγαλύτερη τη τάξει κατηγορία του Νομού Φθιώτιδας.

Η ανωτέρω απόφαση, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ελήφθη εν μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών σε παγκόσμιο επίπεδο και σε εξαιρετικά δυσχερείς οικονομικές συγκυρίες, όπως βέβαια και για όλες τις υπόλοιπες ποδοσφαιρικές ομάδες. Η νέα Διοίκηση, από την πρώτη κιόλας μέρα της εκλογής της, κατέβαλλε τεράστιες προσπάθειες να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο ποδοσφαιριστών, ικανό να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις. Με την πολύτιμη αρωγή πολλών συγχωριανών μας και μη, που από το υστέρημά τους ενίσχυσαν, με τη διαδικασία ανανέωσης της ετήσιας συνδρομής τους στο σύλλογο, το Ταμείο του Συλλόγου, με χορηγίες και προσωπικές πρωτοβουλίες των Μελών της Διοίκησης, κάθε μέρα όλοι μαζί κοπιάζουμε για να διατηρήσουμε το καλό κλίμα και τη συνοχή στην ομάδα αυτή.

Προφανώς, κάποιοι, θέλουν να προσβάλουν τη νοημοσύνη μας, την αξιοπρέπειά μας και τους κόπους μας.

Κάποιοι, δε θέλουν να σεβαστούν την ιστορία της ομάδας μας. Κάποιοι, ίσως πίστευαν πως απλά το ΡΕΓΓΙΝΙ θα έπαιζε το ρόλο κομπάρσου στην κατηγορία. Με αφορμή, τον αγώνα του Σάββατο, 24/10/2020, με την άξια αντίπαλό μας Προοδευτική Λάρυμνας, την οποία στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία της, στον οποίο τύχαμε μπροστά σε ένα απαράδεκτο σε συμπεριφορά διαιτητή, ο οποίος από το πρώτο λεπτό του αγώνα ειρωνευόταν και έβριζε τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τον Πρόεδρο της ομάδας μας, κάνοντας διαρκώς σαφές πως: «ξέρεις τι έδρα είναι εδώ, εδώ είναι η έδρα της Λάρυμνας», χρησιμοποιώντας συνεχώς απρεπείς εκφράσεις επίδειξης δύναμης: «υποδείξεις θα κάνεις στη μάνα σου και στον πατέρα σου» (τυγχάνει ο ποδοσφαιριστής μας στον οποίο αναφέρθηκε να έχει χάσει τον πατέρα του), μη γνωρίζοντας ιδιαίτερα καλά τους κανονισμούς (δέχτηκε να γίνουν 4 αλλαγές από την ομάδα της Λάρυμνας με 4 διακοπές) και παίρνοντας διαρκώς εσκεμμένες αποφάσεις εναντίον της ομάδας μας, που μοναδικό σκοπό είχαν να χαλάσουν και να δυναμιτίσουν το κλίμα ενός πολύ όμορφου αγώνα και όχι να το διασφαλίσουν, θα θέλαμε να ενημερώσουμε για το εξής:

Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που η Διοίκηση της ομάδας μας ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές και ενέργειες και καθιστά σαφές πως σε περίπτωση αντίστοιχων καταστάσεων θα αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα.

Δε ζητάμε καμία εύνοια, δε ζητάμε κανένα σφύριγμα, δε ζητάμε τίποτα παραπάνω από σεβασμό και από μία δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε σε ανάλογες ενέργειες στο μέλλον, που το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να χαλάσουν την ομορφιά του ποδοσφαίρου και τίποτα άλλο.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία σε όλες τις ομάδες και πάνω από όλα υγεία.

Για τη Διοίκηση του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος

Θεόδωρος Γιαννουδάκης

Τα λοιπά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε επίσης

Back to top button