ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Τσενάμο, η «καταραμένη εστία» στη Λαμία και ο Ολυμπιακός (βίντεο)

Τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε έναν από τους πιο αγαπητούς τερματοφύλακες που πέρασαν ποτέ από τον ΠΑΣ Λαμία, τον Λουίτζι Τσενάμο, είχαμε σήμερα στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Λαμία, το «Τρίο Μπελκάντο».

Τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε έναν από τους πιο αγαπητούς τερματοφύλακες που πέρασαν ποτέ από τον ΠΑΣ Λαμία, τον Λουίτζι Τσενάμο, είχαμε σήμερα στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Λαμία, το «Τρίο Μπελκάντο».

«Τα πάντα όλα», είπε ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία και νυν προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού, Λουίτζι Τσενάμο στους Πάνο Κατσώνη, Νίκο Μώκο και Λάμπρο Αρναούτογλου.

Ο γνωστός και ως «Λούι», ο οποίος πλέον υπηρετεί το ποδόσφαιρο από το πόστο του προπονητή, μίλησε στο «Τρίο Μπελκάντο» τόσο για τις ημέρες που φορούσε τη φανέλα της Λαμίας, όσο και για τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Αξέχαστο του έχει μείνει το ΔΑΚ Λαμίας και η κάτω εστία του γηπέδου για δύο λόγους.

Ο ένας είναι η απόκρουση του πέναλτι στο ματς με τον Άρη, όπου είχε κερδίσει ο ΠΑΣ με 1-0. Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο θυμάται εκείνη την εστία δεν τον λες και χαρούμενο, μιας και ήταν η εστία στην οποία δέχθηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις από τον Βουό στο 2-2 με τον Παναιτωλικό, όπου και αγωνιζόταν τότε ο Λουίτζι.

Εκείνο μάλιστα ήταν το τελευταίο ματς του πρώην τερματοφύλακα στην καριέρα του και για τον λόγο αυτό χαρακτήρισε την εστία ως «καταραμένη» χαριτολογώντας φυσικά.

Αναφέρθηκε εννοείται στο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο που ήταν με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε και για το ερχόμενο ματς της Κυριακής ανάμεσα στη Λαμία και τους Πειραιώτες.

Ειδική αναφορά έγινε και για ένα καινοτόμο σάιτ το οποίο έχει δημιουργήσει ο Τσενάμο το οποίο αναφέρεται στους τερματοφύλακες με αναλύσεις αποκρούσεων, το οποίο σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε!

Το σάιτ είναι το keeper analysis και πιστέψτε μας αξίζει να το επισκεφθείτε!

Για όσους τώρα δεν παρακολούθησαν τα όσα είπε ο Λουίτζι Τσενάμο στο «Τρίο Μπελκάντο» μπορείτε να δείτε σε επανάληψη τη σημερινή εκπομπή εδώ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button