ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τρίο Μπελκάντο: Λουίτζι Τσενάμο… η επιστροφή! (ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:30)

Έλα παραδέξου το! «Έλα παραδέξου το! «Ξελαρυγγιάστηκες» και εσύ στην απόκρουση πέναλτι του Λουίτζι Τσενάμο στο ματς ΠΑΣ Λαμία - Άρης... Αν ναι, τότε σε περιμένουμε σήμερα το απόγευμα στο Ράδιο Λαμία, για μία νοσταλγική συνέντευξη!» και εσύ στην απόκρουση πέναλτι του Λουίτζι Τσενάμο στο ματς ΠΑΣ Λαμία - Άρης... Αν ναι, τότε σε περιμένουμε σήμερα το απόγευμα στο Ράδιο Λαμία, για μία νοσταλγική συνέντευξη!

Έλα παραδέξου το! «Ξελαρυγγιάστηκες» και εσύ στην απόκρουση πέναλτι του Λουίτζι Τσενάμο στο ματς ΠΑΣ Λαμία – Άρης… Αν ναι, τότε σε περιμένουμε σήμερα το απόγευμα στο Ράδιο Λαμία, για μία νοσταλγική συνέντευξη!

Λοιπόν την προσοχή σας παρακαλώ. Σήμερα στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Λαμία, το «Τρίο Μπελκάντο» θα φιλοξενήσουμε έναν «φύλακα άγγελο» της Λαμίας, από το πρόσφατο παρελθόν.

Ναι ναι ναι, καλά διάβασες! Ο Λουίτζι Τσενάμο θα συνομιλήσει σήμερα με τους Νίκο Μώκο, Πάνο Κατσώνη και Λάμπρο Αρναούτογλου, το γνωστό «Τρίο Μπελκάντο».

Από την εποχή που φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, στα ταξίδια σε Αγγλία και Κύπρο και από εκεί στις εκπληκτικές εμφανίσεις του με τον ΠΑΣ Λαμία και την άνοδο στην SuperLeague 1.

Σήμερα έχει εκπομπάρα με έναν από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές της σύγχρονης «κυανόλευκης» ιστορίας!

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ – ΔΕΙΣ! (γιατί είμαστε και τηλεοπτικοί τρομάρα μας)

Αν θέλετε να μας ακούσετε ραδιοφωνικά πατήστε… ΕΔΩ (http://radiolamia.gr/live/)

Μας βλέπετε και μας ακούτε στο Facebook του Lamianow!

Και στις σελίδας μας στο facebook: www.lamiara.gr, www.lamianow.grwww.radiolamia.grwww. lamiasports.com

Επίσης από τα σάιτ μας: www.lamiara.grwww.lamianow.grwww.radiolamia.grwww. lamiasports.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button