Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Ασταμάτητος ο Canelo Alvarez! (vid)

Ο Saul ‘Canelo’ Alvarez διέλυσε μέσα σε 3 γύρους τον Τούρκο Avni Yildirim σε ένα ματσάρισμα που δεν επιδέχεται καμίας ιδιαίτερης κριτικής καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ήταν εμφανώς τεράστια μέσα στο ρινγκ.

Ο Saul ‘Canelo’ Alvarez διέλυσε μέσα σε 3 γύρους τον Τούρκο Avni Yildirim σε ένα ματσάρισμα που δεν επιδέχεται καμίας ιδιαίτερης κριτικής καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ήταν εμφανώς τεράστια μέσα στο ρινγκ.

Canelo Alvarez από το πρώτο καμπανάκι έκανε ότι ήθελε μέσα στα σχοινιά βρίσκοντας κατά το δοκούν εξαιρετικά τον Yildirim στο σώμα και σπάζοντας τον σταδιακά με άπερκατ στο κεφάλι και ένα-δύο που είτε έβρισκαν πολύ γερά πάνω στην άμυνα του Τούρκου, είτε τον διαπερνούσαν κάνοντάς του ζημιά.

Ο Yildirim δεν έκανε απολύτως τίποτα ουσιαστικό, καθώς ήταν σε θέση άμυνας από την αρχή του ματς μέχρι και τον τρίτο γύρο.

Η γωνία του εν τέλει αποφάσισε να μην στείλει τον αθλητή της για τέταρτο μιας και ήταν εμφανές πως ο Yildirim δεν μπορούσε να δώσει καμία ουσιαστική απάντηση στο ματς, ειδικά έπειτα και από το νοκ ντάουν που δέχτηκε στον τρίτο γύρο –μετά από συνεχείς δυναμικές γροθιές στο σώμα- που εμφανώς τον επηρέασε.

«Ήρθα εδώ να κάνω την δουλειά μου, να κερδίσω και να γράψω ιστορία. Νοιώθω δυνατός και άνετος στα 76 κιλά. Παίζω τον οποιονδήποτε. Πάντα τους καλύτερους. Δεν έχει σημασία. Έπρεπε να αγωνιστώ με τον Yildirim ώστε να ενοποιήσω τις ζώνες σε αυτά τα κιλά», ανέφερε ο Canelo Alvarez μετά το ματς.

Δείτε τι συνέβη:

πηγή: Ufight.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button