Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μπουφόν: Η “πρόταση” του ΑΟ Μυκόνου στον Ιταλό γκολκίπερ

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν αναζητάει το επόμενο σταθμό της καριέρας του και ο ΑΟ Μυκόνου με μια ανάρτηση μέσω social media του "έκανε" πρόταση.

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν αναζητάει το επόμενο σταθμό της καριέρας του και ο ΑΟ Μυκόνου με μια ανάρτηση μέσω social media του “έκανε” πρόταση.

OΤζανλουίτζι Μπουφόν δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί από τη δράση και έκανε λόγο μέσω συνέντευξης πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας μετά τη Γιουβέντους του θα είναι η ομάδα που “θα κάνει την πιο τρελή πρόταση”.

Χαρακτηριστικά ο 43χρονος τερματοφύλακας υποστήριξε μέσω συνέντευξης στο RAI Sport πως “για να είμαι ειλικρινής, είχα πολλές επαφές και αναλύω τις προτάσεις. Αυτή που θα θεωρήσω πιο συναρπαστική και όταν βρω κάτι πιο τρελό από εμένα θα το ακολουθήσω. Πρόσφατα έλαβα μήνυμα από έναν τεχνικό διευθυντή ομάδας που σε θέμα φιλοδοξίας και τρέλας μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και εμένα”.

Ο ΑΟ Μυκόνου δεν έχασε ευκαιρία βλέποντας την είδηση αυτή και με μια απολαυστική ανάρτηση μέσω social media “χτύπησε”. Συγκεκριμένα κάνοντας retweet την είδηση του SPORT 24 η ομάδα μπάσκετ της Μυκόνου έγραψε χαρακτηριστικά:

Θρυλικέ Τζανλουίτζι Μπουφόν θα ήθελες να παίξεις μπάσκετ στη Μύκονο; Πιο τρελή πρόταση που έγινε ποτέ. Mic drop (δηλ. τέλος συζήτησης).”

πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button