ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι «αγορές» του Μιχάλη Γρηγορίου

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού «ανοίγει» και εμείς θα εστιάσουμε στις μεταγραφές (ελεύθεροι-δανεικοί-αγορές) που έχει πραγματοποιήσει o Mιχάλης Γρηγορίου στις ομάδες του στη SuperLeague 1.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού «ανοίγει» και εμείς θα εστιάσουμε στις μεταγραφές (ελεύθεροι-δανεικοί-αγορές) που έχει πραγματοποιήσει o Mιχάλης Γρηγορίου στις ομάδες του στη SuperLeague 1.

Παραπάνω από 150 παιχνίδια μετράει στην SuperLeague 1 ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Μιχάλης Γρηγορίου έχοντας κάτσει στον πάγκο ομάδων όπως η Κέρκυρα, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και η ΑΕΛ.

Σε αυτές τις ομάδες, όπως άλλωστε όλοι οι προπονητές, ο Γρηγορίου έχει πραγματοποιήσει μεταγραφές οι οποίες αποτέλεσαν αρκετές από αυτές «καθαρά» δικές του επιλογές.

Θα δούμε λοιπόν τώρα, με τη βοήθεια του transfermarkt.com, τις μεταγραφές ελεύθερων ή δανεικών ποδοσφαιριστών που πραγματοποιήθηκαν από ομάδες της SuperLeague 1 κατά τη διάρκεια της θητείας του Μιχάλη Γρηγορίου.

Θα ξεκινήσουμε από την πρώτη ομάδα του Αθηναίου προπονητή στην μεγάλη κατηγορία για να καταλήξουμε στην τελευταία πριν τη Λαμία.

Ξεκινάμε:

Η πρώτη ομάδα που κοούτσαρε στην SuperLeague 1 ο Γρηγορίου ήταν η Κέρκυρα. Με την ομάδα του νησιού ο 47χρονος προπονητής συμπλήρωσε 62 ματς ενώ επί ημερών του στον σύλλογο πραγματοποιήθηκαν 60 προσθήκες.

Από την ημερομηνία 24/72013 έως 30/6/2015 είχαμε 43 μεταγραφές και ορισμένες από αυτές ήταν ο Δημήτης Σουάνης από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο Ματιέ Γκόμεζ από τον Φωκικό, ο Σάσα Καϊκούτ από την South China, ο Μάρκο Μαρκόφσκι από την Sheriff, ο Σέρχιο Λεάλ από την WH Zall, ο Χαβίτο από την Αλκορκόν, αλλά και ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν από τον Ολυμπιακό.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα:

Από την περίοδο 4/6/2016 έως 11/4/2017 πραγματοποιήθηκαν 17 προσθήκες, από τις οποίες ξεχώρισαν ο Γιάννης Ζαραδούκας ο οποίος ανήκε στην Ξάνθη, ο Ντένις Επαστάιν από την FSV Frankfurt, o Μόιζε Αντιλέχου από την Slovan Bratislava αλλά και ο Ροτζέριο Τουράμ από την Monte Azul-Sp.

Συνεχίζουμε και πάμε στην ομάδα του Ατρομήτου με τον οποίο ο Γρηγορίου είχε μόλις 9 αγώνες στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1 τη σεζόν 2015/2016.

Εκείνη τη σεζόν λοιπόν η ομάδα του Γρηγορίου απέκτησε 8 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ξεχώρισαν οι μεταγραφές του Mίλος Στόιτσεφ από την FK Sarajevo, του Φερναντο Ουσέρο από τον Αστέρα Τρίπολης, του Αντονί Λε Ταλέκ από την Valenciennes FC αλλά και η απόκτηση του Μαριάνο Μπιτόλο από την CA Colon.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα:

Προχωράμε για να φτάσουμε τη σεζόν 2017/2018 όπου ο Μιχάλης Γρηγορίου βρέθηκε στον πάγκο του Πανιωνίου. Με τον «ιστορικό» ο Έλληνας προπονητής είχε 30 αγώνες στο ενεργητικό του, μετρώντας 10 νίκες, 10 ήττες και 10 ισοπαλίες.

Στην περίοδο εκείνη όπου ο Γρηγορίου βρισκόταν στον πάγκο του Πανιωνίου (1/7/2017 – 30/6/2018), αποκτήθηκαν 15 ποδοσφαιριστές. Από αυτούς ξεχώρισαν οι μεταγραφές του Μάτικ Κότνικ απο την NK Celje, του Γιώργου Σαραμαντά από τον Ηρακλή, του Εσχάν Χατζισαφί από την Sepahan, του Σντρζαν Σπιριντόνοβιτς από την Admira Wacker, του Μανώλη Σιώπη από τον Ολυμπιακό αλλά και του Γιάγια Μπανανά επίσης από τους «ερυθρόλευκους».

Δείτε πιο αναλυτικά τη λίστα:

Ολοκληρώνουμε το άρθρο μας με την τελευταία ομάδα που βρέθηκε ο Γρηγορίου πριν τη Λαμία και αυτή είναι η ΑΕΛ. Ο Αθηναίος προπονητής, έκατσε στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας από τις 9/8/2019 έως 23/11/2020 για να κοουτσάρει την ομάδα σε 40 αγώνες.

Την περίοδο όπου ο Γρηγορίου βρισκόταν στον πάγκο της ΑΕΛ, αποκτήθηκαν συνολικά 26 ποδοσφαιριστές από τους οποίους ξεχώρισαν οι μεταγραφές του Άμρ Ουάρντα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, του Εργκούς Κάτσε κάτω από τις ίδιες συνθήκες, του Ζαν Λυκ Ασούμπρε από την ΑΕΚ Λάρνακας, του Χαμζά Γιουνές από την Petrolul, του Γκέργκελι Νάγκι ως ελεύθερος, του Τιμ Σπαρβ από τη Μίντιλαντ, του Βλάντιμιρ Μπάγιτς από τον Λεβαδειακό αλλά και του Φιορίν Ντουρμισάι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button