ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ποντίκας: «Πάμε για το βήμα παραπάνω / Από τον επόμενη μήνα οι μεταγραφές» (vid)

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague 1, μίλησε στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Ποντίκας.

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague 1, μίλησε στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Ποντίκας.

Ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, «άνοιξε τα χαρτιά» του μιλώντας στην εκπομπή «90 Λεπτά Χωρίς Καθυστερήσεις» και αναφέρθηκε τόσο στη φετινή πορεία, όσο και για την επόμενη ημέρα.

«Ένα μικρό θαύμα θεωρώ πως είναι τα τελευταία δέκα χρόνια της Λαμίας. Πριν από δέκα χρόνια παίζαμε στο τοπικό και τώρα βρισκόμαστε στην 4η χρονιά μας στη SuperLeague 1. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να κάνουμε το βήμα παραπάνω», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ποντίκας για να συνεχίσει λέγοντας τα εξής: «Πρώτη φορά ανανεώσαμε προπονητή από τον Μάιο και πρώτη φορά προχωρήσαμε τόσο γρήγορα σε ανανεώσεις παικτών. Θα πρέπει να δούμε ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν και απο τον άλλο μήνα αρχίζουν οι μεταγραφές.»

Τώρα όσο αφορά ειδικότερα τις μεταγραφές, ο πρόεδρος της Λαμίας τόνισε πως η διοίκηση δεν εμπλέκεται στο συγκεκριμένο κομμάτι. Αυτό αφορά τον προπονητή, ο οποίος θα επιλέξει τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και τους ποδοσφαιριστές που θέλει…

Τέλος, ο κ. Ποντίκας αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, όπου τόνισε πως αν τελικά επιτρέψει η Κυβέρνηση να βρεθούν οι φίλαθλοι στις κερκίδες έστω και ένα ποσοστό, να φύγουν όλα τα εισιτήρια στα διαρκείας έτσι ώστε να μην υπάρχει εισιτήριο στα εκδοτήρια.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης

Back to top button