Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Χαμός από γκολ στους Ευρυτάνες! Χατ-τρικ για Παπαδάκη και Τσιάμη

Εννέα γκολ σημειώθηκαν στην αναμέτρηση του Ευρυτανικού με την Προοδευτική στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας.

Εννέα γκολ σημειώθηκαν στην αναμέτρηση του Ευρυτανικού με την Προοδευτική στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Ευρυτανικός υποδέχθηκε την Προοδευτική Λάρυμνας στο γήπεδό του.

Το παιχνίδι εξ΄αρχής ήταν δύσκολο για την ομάδα του Γιάννη Νερολή και έγινε ακόμη πιο δύσκολο στα πρώτα δέκα λεπτά του ματς. Ο Πασχαλίδης και ο Παπαδάκης στο 8΄και στο 9΄σκόραραν για ένα γρήγορο 0-2 το οποίο «έκοψε τα πόδια» των γηπεδούχων.

Παρόλο αυτά, η ομάδα του Ευρυτανικού αντιστάθηκε για το υπόλοιπο του ημιχρόνου με τους δύο συλλόγους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-2 σαν σκορ.

Στην επανάληψη παρόλο αυτά η ομάδα του Νικολάου ήταν καταιγιστική! Στο 48΄ο Παπαδάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-3 για να έρθει ο Χειλάς στο 53΄να μειώσει σε 1-3.

Ο Τσιάμης «πήρε το όπλο» του στο 69΄ έκανε το 1-4 για να έρθει ξανά ο Παπαδάκης στο 77΄να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 1-5 και να κάνει χάτ-τρικ. Ένα λεπτό αργότερο ο Τσιάμης «πήρε την σκυτάλη» κάνοντας το 1-6 βάζοντας το δεύτερό του γκολ στον αγώνα.

Στο 82΄ο Αργ. Δάρρας σκόραρε και αυτός για το 1-7 ενώ το τελικό 1-8 διαμόρφωσε ο Τσιάμης και έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής της Λάρυμνας στον αγώνα που κάνει χατ-τρικ

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ευρυτανικός (Γιάννης Νερολής): Στεργίου, Δεδούσης, Πουγκακιώτης, Κακάβας, Μούτσελος, Αλιάϊ, Παλιαλέξης, Χρυσαφόπουλος, Μπίκος, Μαγκλάρας, Παπαϊωάννου

Προοδευτική Λάρυμνας (Γιώργος Νικολάου): Πουλίτσας, Λουκάς, Κηρολίβανος Στ., Δέδες, Νικολόπουλος, Δάρρας, Παπαδάκης, Κηρολίβανος Κων., Πασχαλίδης, Πέππας, Τσιάμης

Διαβάστε επίσης

Back to top button