ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στην παρέα του Τρίο Μπελκάντο ο Σπύρος Γόγολος! (vid)

Καλεσμένος στο "Τρίο Μπελκάντο"της Δευτέρας 17/1 ήταν ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία και του Άρη, Σπύρος Γόγολος για να συζητήσει με τους Πάνο Κατσώνη και Νίκο Μώκο τα επικείμενα παιχνίδια ανάμεσα στους δύο για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Καλεσμένος στο “Τρίο Μπελκάντο”της Δευτέρας 17/1 ήταν ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία και του Άρη, Σπύρος Γόγολος για να συζητήσει με τους Πάνο Κατσώνη και Νίκο Μώκο τα επικείμενα παιχνίδια ανάμεσα στους δύο για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Σπύρος, που πλέον ακολουθεί καριέρα προπονητικής όντας κάτοχος του Uefa A, μίλησε στην εκπομπή του Ράδιο Λαμία για το φετινό πρωτάθλημα και την πορεία των δύο ομάδων, σχολίασε την αγωνιστική κατάσταση με την οποία πάνε στα τρία αυτά παιχνίδια οι δύο ομάδες, επισημαίνοντας τα αδύνατα τους αλλά και τα δυνατά τους σημεία κάνοντας πάντως πρόβλεψη για κλειστά παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Μεταξύ άλλων έπλεξε σε αρκετές στιγμές της κουβέντας το εγκώμιο του Πανουργιά Παπαϊωάννου στον οποίο η Λαμία οφείλει τα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, θυμήθηκε λεπτομέρειες από το πέρασμά του από την ομάδα της Λαμίας εκφράζοντας μάλιστα και την πικρία του για το ξήλωμα εκείνης της επιτυχημένης ομάδας του 2013-14 η οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Μίλησε για την πορεία της Λαμίας όλα αυτά τα χρόνια στην Super League με έμφαση στην φετινή, στην οποία κατά την άποψή του οι κυανόλευκοι αδικούν τους εαυτούς τους βαθμολογικά βάσει της εικόνας τους, αλλά και για αυτή του Άρη ο οποίος έχει κάνει βήματα μπροστά προκειμένου να αποκτήσει πάλι την αίγλη του παρελθόντος.

Τέλος έκανε ένα mini flash back ενθυμούμενος τις καλές και τις άσχημες στιγμές από το πέρασμά του στα κυανόλευκα ενώ κλήθηκε να δώσει την δική του προσέγγιση για τον…θόρυβο που έχει αναστατώσει την Θεσσαλονίκη εκφράζοντας και ο ίδιος την απορία του για το φαινόμενο αυτό!

Αυτά και πολλά ακόμη στην 30λεπτη συζήτηση που ακολουθεί:


Διαβάστε επίσης

Back to top button