Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φερνάντες: «Έτοιμος να βοηθήσω τον Απόλλωνα για την παραμονή»

Ο Πορτογάλος χαφ του Απόλλωνα, Μανουέλ Φερνάντες, που δεν έχει παίξει λεπτό, υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την Ελαφρά Ταξιαρχία στη μάχη για την παραμονή. #slgr #apollonfc #ManuelFernandes #slgrinterwetten #season2021_2022 #A_Bola

Ο Πορτογάλος χαφ του Απόλλωνα, Μανουέλ Φερνάντες, που δεν έχει παίξει λεπτό, υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την Ελαφρά Ταξιαρχία στη μάχη για την παραμονή.

Συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα A Bola έδωσε ο 36χρονος μέσος του Απόλλωνα Σμύρνης, Μανουέλ Φερνάντες. Ο άλλοτε χαφ των Μπενφίκα, Πόρτσμουθ, Έβερτον, Βαλένθια, Μπεσίκτας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Κράσνονταρ και Καϊσερίσπορ ανέφερε:

«Πάνω από όλα το θέμα ήταν να μην σταματήσω να αγωνίζομαι μέχρι το καλοκαίρι και να έχω τότε μεγαλύτερη γκάμα επιλογών. Είχα τελειώσει με την Καϊσερί και θα ήταν πολύ δύσκολο από πλευράς φυσικής κατάστασης, αν σταματούσα για έξι μήνες. Θα έχανα το σπουδαιότερο περιουσιακό μου στοιχείο. Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ήταν στα τέλη Οκτωβρίου. Αλλά επειδή μαθαίνουμε να οδηγούμε ποδήλατο μία φορά, ήταν απλό θέμα για μένα να συνεχίσω αυτό που ξέρω. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Απόλλωνα για να σωθεί από το βασάνο της παραμονής».

Για την παρουσία Άλβες στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», είπε:

«Φυσικά με βοήθησε στην Ελλάδα και στον Απόλλωνα. Χτίσαμε μια εξαιρετική σχέση στην Τουρκία, όταν έπαιζα στην Μπεσίκτας και εκείνος στη Φενερμπαχτσέ. Το ενδιαφέρον του Απόλλωνα ξεκινά ακριβώς από τον Μπρούνο, ήξερε από τον Νάνι ότι ήμουν ελεύθερος»,είπε.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button