Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Δένει” τον Τουράμ ο Ιωνικός!

Θετικό πρόσημο έβγαλε το «ταμείο» της θητείας του Ροτζέριο Τουράμ την τρέχουσα σεζόν στον Ιωνικό.

Το SDNA έχει το ρεπορτάζ για τη συμφωνία που βρίσκεται στα σκαριά, με επίκεντρο την ομάδα της Νίκαιας και τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Θετικό πρόσημο έβγαλε το «ταμείο» της θητείας του Ροτζέριο Τουράμ την τρέχουσα σεζόν στον Ιωνικό.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έγραψε 4 γκολ και 5 ασίστ σε 23 παιχνίδια (1561 λεπτά) με την ομάδα της Νίκαιας και μάλιστα το κοντέρ θα έδειχνε ακόμα πιο υψηλά νούμερα, εφόσον δεν έβγαινε δύο φορές νοκ – άουτ λόγω τραυματισμού μεσούσης της χρονιάς.

Εν ολίγοις, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής την δουλειά του την έκανε και πραγματοποίησε έτσι τη λεγόμενη απόσβεση της μεταγραφής του.

Γι΄αυτό άλλωστε και ο Ιωνικός πατάει…γκάζι για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – με τον μάνατζερ του, Μαρσέλο Ρομπαλίνιο για την επίτευξη (νέας) συμφωνίας.

Παρεμπιπτόντως, στη Νεάπολη έβαλαν το νερό στ΄αυλάκι για την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Τουράμ τον περασμένο μήνα κι έπειτα από τις πρώτες συζητήσεις που είχαν με τον μάνατζερ του – όπως έγραψε το SDNA – κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Αθήνα.

Σημειωτέων πως ο agent Ρομπαλίνιο διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο του Τουράμ ο οποίος είχε φέτος ένα από τα πιο υψηλά συμβόλαια στον Ιωνικό κι εσχάτως, κερδίζει με το..σπαθί του την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του για την παραμονή στο ρόστερ του συλλόγου.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button