Τοπικά Σπορ

Ετοιμάζονται για το φινάλε οι Αμφικτύονες!

Τον τελευταίο τους αγώνα θα δώσουν αύριο οι Αμφικτύονες Λαμίας, κλείνοντας έτσι μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στη Β' Εθνική χάντμπολ ανδρών.

Τον τελευταίο τους αγώνα θα δώσουν αύριο οι Αμφικτύονες Λαμίας, κλείνοντας έτσι μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στη Β’ Εθνική χάντμπολ ανδρών.

Η πρώτη σεζόν των Αμφικτυώνων στην Β’ Εθνική χάντμπολ ανδρών θα ολοκληρωθεί αύριο με εντός έδρας αγώνα και κόντρα στον Δία Μοσχάτου.

Ο αγώνας έχει ώρα έναρξης στις 18:00.

Η ανακοίνωση:

Τελευταίος αγώνας για την ομάδα μας!!!!

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, που η ομάδα μας συμμετείχε για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα της ΟΧΕ της Β’ Εθνικής Ανδρών, φτάσαμε στο τέλος για την φετινή χρονιά!!!!

Αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την ομάδα του Δία Μοσχάτου, το Σάββατο 21/5/2022 και ώρα 18:00 στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας, θέλουμε να συνεχίσουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την χρόνια που πέρασε!!!

Έχοντας το μυαλό μας ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και με την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε για αυτό που αγαπάμε πολύ….το Χάντμπολ!!!!!

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την ομάδα , όπως άλλωστε το κάνατε όλη την χρονιά, το Σάββατο στις 18:00 στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας!!!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button