Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός Λαμίας – Αστέρας Σταυρού: Η «μάχη», οι διεκδικητές και το τρόπαιο! (βίντεο)

Ο μεν Αστέρας Σταυρού θέλει το «back to back», ο δε Ολυμπιακός Λαμίας θέλει να «κλείσει» τη χρονιά με ένα τρόπαιο! #ΕΠΣΦθιώτιδας #τελικός #ΚύπελλοΕλλάδος_Ερασιτεχνών #ΟλυμπιακόςΛαμίας #ΑστέραςΣταυρού #SportsNews #season2022_2023

Ο μεν Αστέρας Σταυρού θέλει το «back to back», ο δε Ολυμπιακός Λαμίας θέλει να «κλείσει» τη χρονιά με ένα τρόπαιο!

Σήμερα στις 17:00 στο γήπεδο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» ο Ολυμπιακός Λαμίας ως τυπικά γηπεδούχος θα υποδεχθεί τον Αστέρα Σταυρού στο πλαίσιο του τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Δύο από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Α΄Φθιώτιδας θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» με στόχο το τρόπαιο του Κυπέλλου!

Ο Αστέρας, εκτός από το πρωτάθλημα που διεκδικεί, θέλει και να διατηρήσει τον τίτλο του Κυπελλούχου Φθιώτιδας, όπου πέρυσι είχε επικρατήσει στον τελικό του Α.Π.Ο Αταλάντης με σκορ 1-0.

Ο Ολυμπιακός Λαμίας από την στιγμή που «βγήκε εκτός» από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, πλέον έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Φθιώτιδας, έτσι ώστε να διπλασιάσει τις κατακτήσεις του.

Η ομάδα της Λαμίας είχε στεφθεί κυπελλούχος Φθιώτιδας τη σεζόν 2016-2017 όπου είχε επικρατήσει με 1-0 του Καλαποδίου, ενώ μία χρονιά νωρίτερα είχα φτάσει ξανά στον τελικό αλλά είχε ηττηθεί με 1-0 από τον Οπούντιο Μαρτίνου!

Σήμερα λοιπόν στις 17:00 ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Φθιώτιδας!

Καλό τελικό να έχουμε και ο καλύτερος ας κερδίσει!

Διαβάστε επίσης

Back to top button