Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σκόραρε ξανά ο Παυλίδης, έφτασε τα 12 γκολ στην Eredivisie

Στην τέταρτη θέση των σκόρερς του ολλανδικού πρωταθλήματος ο Βαγγέλης Παυλίδης, που βρήκε δίχτυα στο 3-0 της Άλκμααρ στην έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ. #Eredivisie #Παυλίδης #AZ #SportsNews #season2022_2023

Στην τέταρτη θέση των σκόρερς του ολλανδικού πρωταθλήματος ο Βαγγέλης Παυλίδης, που βρήκε δίχτυα στο 3-0 της Άλκμααρ στην έδρα της Φορτούνα Σιτάρντ.

Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, η Αλκμάαρ επιβλήθηκε 3-0 της Φορτούνα στο Σιτάρντ, σε αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος. Ο διεθνής επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 84ο λεπτό και ενώ νωρίτερα η ΑΖ είχε «κλειδώσει» τη νίκη με τα τέρματα των Όντγκααρντ (24΄) και Κέρκεζ (42΄).

Ο Παυλίδης αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, όπως και ο έτερος Έλληνας της Αλκμάαρ, ο Παντελής Χατζηδιάκος, οι οποίοι είχαν… απέναντί τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον άσο της Φορτούνα, Δημήτρη Σιόβα.

Πλέον ο διεθνής επιθετικός έφτασε τα 12 γκολ στη φετινή Eredivisie και βρίσκεται στην τέταρτη θέση των σκόρερς στο πρωτάθλημα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button