Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γράφτηκε για ΠΑΣ Λαμία αλλά οδεύει προς Παναιτωλικό ο Τσενάμο!

Μπορεί να ακούστηκε για ΠΑΣ Λαμία ο Λουίτζι Τσενάμο και για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, αλλά τα δημοσιεύματα των στέλνουν στον Παναιτωλικό. #stoiximan_slgr #panaitolikosfc #LuigiCennamo #SportsNews #season2022_2023

Ο Λουίτζι Τσέναμο, ξεχωριστό κεφάλαιο για την ιστορία του Παναιτωλικού, επιστρέφει στα Καναρίνια για να ενταχθεί στο τιμ των συνεργατών του Γκάμπριελ Σούρερ ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Μετά τις επιτυχημένες θητείες του ως παίκτης κι ως προπονητής τερματοφυλάκων, o Λουίτσι Τσέναμο επιστρέφει για να αναλάβει ανάλογο πόστο στην ομάδα του Γκάμπριελ Σούρερ.

O 43χρονος Ιταλός παλαίμαχος πορτιέρε, ο οποίος κατέχει ξεχωριστή σημασία στην ομάδα του Αγρινίου και στο παρελθόν βοήθησε τα μέγιστα στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής και την άνοδο στη Superleague, σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται και πάλι μέλος της οικογένειας του συλλόγου αναλαμβάνοντας εκ νέου τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων, έπειτα από την άριστη συνεργασία του στο πλευρό του Τραϊανού Δέλλα την περίοδο 2018-2019.

Έτσι, η άφιξη του παλιού γνώριμου, Τσέναμο, συμπληρώνει το παζλ των συνεργατών του Γκάμπριελ Σούρερ, ο οποίος όπως είναι γνωστό θα φέρει τρεις δικούς του ανθρώπους στο Αγρίνιο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button