Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γεωργιάδης: «Έχουμε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με την Παναχαϊκή – Πρόκληση για μένα»

Την Τρίτη 27/6 στην Πάτρα ο πρώην προπονητής της Βέροιας και του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης για να οριστικοποιηθεί η πρόσληψη του στην τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής.

Την Τρίτη 27/6 στην Πάτρα ο πρώην προπονητής της Βέροιας και του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης για να οριστικοποιηθεί η πρόσληψη του στην τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής.

Τη συμφωνία του με την Παναχαϊκή επιβεβαίωσε ο Κώστας Γεωργιάδης μιλώντας στο Metropolis 95,5.

Ο πρώην τεχνικός της Βέροιας και του Ηρακλή είπε χαρακτηριστικά. «Έχουμε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον Πέτρο Σταθάκη και αυτό που απομένει είναι να βρεθώ αρχές της εβδομάδας στην Πάτρα, την Τρίτη, για την επισημοποίηση της προφορικής συμφωνίας. Είναι μια μεγάλη και ταλαιπωρημένη ομάδα όπως όλες της Super League 2 που είχαν δύσκολο δρόμο με ελάχιστα έσοδα και πολλά έξοδα».

Ο 43χρονος προπονητής χαρακτήρισε «πρόκληση» την Παναχαϊκή. «Είναι μία πρόκληση. Μετά τη Βέροια και τον Ηρακλή θα βρεθώ σε μια ιστορική ομάδα που έχει βγάλει μεγάλους παίκτες από τα σπλάχνα της και έχει πολλούς οπαδούς που στηρίζουν την προσπάθεια. Η δύναμη του κόσμου δίνει κίνητρο σε οποιοδήποτε στέλεχος έχει την ευκαιρία ν’ αναλάβει μια τέτοια ομάδα».

Για την παρουσία του Γιώτη Τσαλουχίδη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, σχολίασε. ««Υπάρχει συμφωνία και με εκείνον. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος με τεράστια ιστορία. Με την εμπειρία του θα δώσει ήθος και άλλη αίγλη. Θα έχουμε εξαιρετική συνεργασία, ώστε να πάμε ένα βήμα μπροστά την Παναχαϊκή, που θα ικανοποιήσει εμάς και τον κόσμο της Πάτρας».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button