ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Έρχονται τα “αποκαλυπτήρια” των νέων εμφανίσεων / Τα πρώτα στοιχεία και η αλλαγή!

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση της νέας φανέλας του ΠΑΣ Λαμία έχει αρχίσει για τα καλά.

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση της νέας φανέλας του ΠΑΣ Λαμία έχει αρχίσει για τα καλά.

Όπως είναι αναμενόμενο η ομάδα έχει μπει στη διαδικασία της προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά και έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες ώστε τις επόμενες ημέρες να παρουσιαστεί και η νέα φανέλα, αυτή που θα φοράει τη σεζόν 2023-24.

Η… κάψα του κόσμου κάθε καλοκαίρι εκτός των μεταγραφών είναι η νέα φανέλα της εκάστοτε σεζόν για τη Λαμία . Οι φήμες κάθε χρόνο δίνουν και παίρνουν ενώ πάντα υπάρχουν εκείνοι που στην αρχή τη μισούν, αλλά στο τέλος όλοι την αγκαλιάζουν.

Οι κυανόλευκοι όπως έχει γίνει γνωστό, θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με την εταιρεία Macron και έτσι όπως κάθε σεζόν και φέτος θα παρουσιάσουν τρεις νέες φανέλες τις οποίες και θα φορέσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

To ρεπορτάζ αναφέρει πως οι φετινές εμφανίσεις θα είναι λίγο διαφορετικές από τις περσινές. Και ιδιαίτερα η πρώτη!

Ασφαλείς πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, οι κυανόλευκοι θα θυμίζουν περισσότερο “νερατζούρι“! Και αυτό γιατί για πρώτη φορά η εμφάνιση της Λαμίας αναμένεται να έχει ως βασικά χρώματα το μπλε και το μαύρο! Η 2η εμφάνιση σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα είναι και φέτος λευκή με κάποιες μπλε πινελιές και η 3η μαύρη!

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές την επόμενη εβδομάδα.

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button