Α΄ ΦθιώτιδαςΓ' ΕθνικήΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πρεμιέρα με το αριστερό… για τον Αστέρα Σταυρού! (pics+vid)

Ο Αστέρας Σταυρού αγωνίστηκε σήμερα το μεσημέρι στη Ζάκυνθο με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Ο Αστέρας Σταυρού αγωνίστηκε σήμερα το μεσημέρι στη Ζάκυνθο με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Με την 1η αγωνιστική να έχει αναβληθεί, ο Αστέρας έκανε την ιστορική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής παίζοντας εκτός έδρας με την Ζάκυνθο εκτός έδρας, από την οποία ηττήθηκε με 2-0 σκορ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Λέντα αν εξαιρέσουμε τα πρώτα του αγώνα που δεν πατούσε αρκετά καλά, «πάλεψε» καθ΄όλη την διάρκεια του ματς, είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δυστυχώς δεν στάθηκε τυχερή και γνώρισε την ήττα.

Το ματς:

Πολύ δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η Ζάκυνθος και μόλις στο 6΄ άνοιξε το σκορ. Τρομερό σουτ στην κίνηση από τον Αλέξη Μεντή έπειτα από σέντρα που έγινε από δεξιά από τον Γουσέτη.

Στο 14΄ο Αστέρας απείλησε με συρτό σουτ του Χρήστου Αλεξίου, όμως ο Οικονομάκης μπλόκαρε εύκολα.

Τεράστια ευκαιρία του Αστέρα με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μιχάλη Φράγκου, όμως ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ.

Στο 23΄ο Γουσέτης έπειτα από ωραία προσωπική ενέργεια έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Ακασού και κατέληξε στα χέρια του Τσάμη ο οποίος έλεγχε τη φάση.

Ένα λεπτό αργότερα ακόμη μία σπουδαία φάση για τον Σταυρό. Ο Παρλάντζας έκανε συρτή σέντρα, βρήκε τον Μαλισσόβα με τον αριστερό μπακ του Αστέρα να σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει.

Μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα και την υπεροχή της Ζακύνθου, ο Αστέρας είχε ανεβάσει την απόδοσή του ψάχνοντας για το γκολ της ισοφάρισης.

Μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Βαγγέλη Λέντα προσπαθούσε να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο με καλή κυκλοφορία της μπάλας, όμως της έλειπε το γκολ.

Δυστυχώς ότι δεν κατάφερε ο Αστέρας στα καλά λεπτά του στον αγώνα, το πέτυχε η Ζάκυνθος στο 45+1΄του αγώνα. Ο Γουίλσον Τσιμέλι ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ από καλή θέση. Το φάουλ το εκτέλεσε απευθείας αιφνιδιάζοντας τον Τσάμη πετυχαίνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Το γκολ του Τσιμέλι:

Βίντεο από το ioniasports

Τέλος πρώτου ημιχρόνου 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε μία αλλαγή για την Ζάκυνθο. Ο Κακολύρης πήρε τη θέση του Λάμπογλου.

Στο 46΄σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Γουσέτης έβγαλε σέντρα από τα αριστερά στον Τσιμέλι, ο Παραγουανός σούταρε από τη μικρή περιοχή αλλά ο Τσάμης μπλόκαρε εύκολα.

Στο 52΄καλή στιγμή για τον Αστέρα, με τους Παρλάντζα και Μαλισσόβα να συνεργάζονται άψογα, με τον δεύτερο να σουτάρει από πλάγια αριστερή θέση αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα η Ζάκυνθος απειλεί και πάλι. Ο Κακολύρης έβγαλε τη σέντρα ο Τσιμέλι προσπάθησε να απειλήσει, η μπάλα έφτασε στον Νικολίτσα αλλά αυτός σούταρε άουτ.

Στο 56΄ο Κακκάβας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας τη θέση του Παρλάντζα.

Λίγο αργότερα, ο Λιβέρης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, με τον Τσάμη να απομακρύνει με γροθιές.

Κίτρινη κάρτα στον Αντωνόπουλο στο 62΄και αντικανονικό μαρκάρισμα.

Αλλαγή για τους γηπεδούχους στο 64΄με τον Ντούκα να παίρνει τη θέση του Νικολίτσα.

Στο 72΄ο Γουσέτης έδωσε τη θέση του στον Σαϊμπερτ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Ζακύνθου.

Δύο λεπτά μετά είχαμε ακόμη μία αλλαγή για τον Αστέρα, με τον Αυγουστάτο να περνά στη θέση του Φούντα.

Στο 80΄αλλαγή για την Ζάκυνθο με τον Κάρδαρη να περνά στη θέση του Λιβέρη.

Στο 81΄τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα να μειώσει το σκορ!  ο Λάππας εκτέλεσε κόρνερ ο Οικονομάκης έκανε άστοχη έξοδο και ο Κάκκαβας ολομόναχος με το τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά. 

Αλλαγή στο 90΄για τον Αστέρα, στη θέση του Φράγκου ο Δρόσος.

Στο 90+2΄ο Αλεξίου έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον Σταυρό, με το πλασέ του να περνάει ελάχιστα άουτ…

Στο 90+3΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαλισσόβα, ο Οικονομάκης μπλόκαρε…

Η ομάδα της Ζακύνθου μετά και από το 2-0 έκανε διαχείριση του σκορ, μην επιτρέποντας στον Αστέρα να αντιδράσει και βρει κάποιο τέρμα.

Τελικό σκορ 2-0.

Οι αρχικές ενδεκάδες και οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων:

Ζάκυνθος (Στ.Καραμαλίκης): Οικονομάκης, Μούστα, Σούρμπης, Νικολακόπουλος, Αγκαράι, Ρουσέτης, Λιβέρης, Νικολίτσας, Λάμπογλου, Τζιμέλι, Μεντής

Αστέρας Σταυρού (Β. Λέντας): Τσάμης, Μαργαρίτης, Μόσχος, Ακασού, Μαλισσόβας, Λάππας, Φούντας, Αντωνόπουλος, Φράγκος, Παρλάντζας, Αλεξίου

Αναπληρωματικοί: Δρόσος, Κακκάβας, Αυγουστάτος, Παλιάκος, Σίψας, Πολυδεύκης, Σεντής, Σκούρας, Κουδουνάς

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button