Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας edition

Η Φθιώτιδα παίζει μπάλα σήμερα με Κύπελλο Ερασιτεχνών οπότε πάμε να δώσουμε τα προγνωστικά μας για τα σημερινά ματς.

Η Φθιώτιδα παίζει μπάλα σήμερα με Κύπελλο Ερασιτεχνών οπότε πάμε να δώσουμε τα προγνωστικά μας για τα σημερινά ματς.

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ–> Λίγες ημέρες μετά τον αγώνα τους για την 3η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στο ίδιο για το Κύπελλο Φθιώτιδας όμως. Στο παιχνίδι της Α΄ Κατηγορίας είχε επικρατήσει ο Παρνασσός και πιστεύω πως κάτι αντίστοιχο θα γίνει και σήμερα. Θα πάω με τον άσσο.

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ–> Σε πολύ καλή φόρμα η Α.Ε Καλυβίων, είναι αήττητη στο πρωτάθλημα και σήμερα αντιμετωπίζει τον Παμμωλιακό της Β΄Φθιώτιδας. Νομίζω εύκολα δύσκολα οι γηπεδούχοι θα κερσίσουν. Θα πάω με τον άσσο.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ – ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ–> Ντέρμπι και στην Α΄Φθιώτιδας… ντέρμπι και για το Κύπελλο. Η Μαλεσίνα μετά το 0-5 επί της Στυλίδας θα υποδεχθεί τον Οπούντιο στο λοκρικό ντέρμπι του Κυπέλλου. Θα χρησιμοποιήσω τη διπλή μου εδώ και θα πάω με το 1Χ.

ΚΑΛΑΠΟΔΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ–> Από τη μία η βελτιωμένη ομάδα του Καλαποδίου, από την άλλη η νεανική ομάδα του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι το Καλαπόδι θα επικρατήσει οπότε θα πάω με τον άσσο.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΣΤΥΛΙΔΑ–> Δυνατό παιχνίδι στην Αταλάντη, με τον τοπικό ΑΠΟ να υποδέχεται τον Α.Ο Στυλίδας. Η ομάδα της Στυλίδας ψάχνει την αντίδραση μετά την «εντός» έδρας ήττα από τη Μαλεσίνα, από την άλλη η Αταλάντη θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει τη ζημιά. Θα πάω παρόλο αυτά με το διπλό.

ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ–> Δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα με τη Δάφνη να «κυνηγά» το πρωτάθλημα ενώ ο Πελασγιακός θέλει στην επιστροφή του στην Α΄Φθιώτιδας να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή πορεία. Στον αγώνα Κυπέλλου τώρα, θεωρώ πως το προβάδισμα το έχει η Δάφνη, οπότε θα πάω με το διπλό.

Διαβάστε επίσης

Back to top button