Α΄ ΦθιώτιδαςΓ' ΕθνικήΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Σκότωσε» τα Τρίκαλα ο Αστέρας με «εκτελεστή» τον Αλεξίου (φωτογραφίες)

Απίστευτη εξέλιξη στο ματς του Αστέρα Σταυρού, με τον Χρήστο Αλεξίου να σκοράρει στο 89΄και να δίνει ένα «χρυσό» τρίποντο!

Απίστευτη εξέλιξη στο ματς του Αστέρα Σταυρού, με τον Χρήστο Αλεξίου να σκοράρει στο 89΄και να δίνει ένα «χρυσό» τρίποντο!

Τη νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε ο Αστέρας Σταυρού, ο οποίος στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής υποδέχθηκε τον Α.Ο Τρικάλων.

Η ομάδα του Βαγγέλη Λέντα πήρε αυτό που έψαχνε στο 89΄ όταν ο Λάππας εκτέλεσε φάουλ, ο Αλεξίου πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους και έκανε με κεφαλιά το τελικό 1-0!

Το ματς:

Ένα μακρινό σουτ του Κακκάβα μπλόκαρε εύκολα ο Παπαδόπουλος, ενώ στο 10΄ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε ένα φάουλ για τα Τρίκαλα με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του Τσάμη.

Τεράστια ευκαιρία στο 12΄ο με τον Νάτσο Ροντρίγκες να βγαίνει σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Παπαδόπουλο, αλλά ο Ισπανός αστόχησε!

Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αστέρα, ο Κακκάβας έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή των Τρικάλων, έκανε το πλασέ κάτω από δύσκολη κατάσταση με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 31΄μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Ο Γιάννης Σκόνδρας βρέθηκε ολομόναχος στην κορυφή της περιοχής του Σταυρού, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι!

Τρομερή ευκαιρία για τον Αστέρα στο 41΄. Ο Νάτσο Ροντρίγκες έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα με τον Αλεξίου να σουτάρει αλλά ο Παπαδόπουλος με τα ακροδάχτυλα απομάκρυνε σε κόρνερ. Ο Μαλισσόβας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ακασού προσπάθησε με «ψαλιδάκι» να απειλήσει αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε.

Στο 45΄σουτ από καλή θέση για τα Τρίκαλα, με τον Νίκο Σκόνδρα να επιχειρεί να απειλήσει αλλά ο Τσάμης απομάκρυνε!

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0.

Στο 47΄ ευκαιρία για την ομάδα του Σταυρού, ο Γιάννης Λάππας επιχείρησε να απειλήσει τον Παπαδόπουλο με μακρινό σουτ, με τη μπάλα όμως να περνά ελάχιστα άουτ! Πήγε να βάλει ένα απίστευτο τέρμα ο μέσος του Αστέρα.

Ακόμη μία ευκαιρία για τον Σταυρό στο 60΄. Φάουλ εκτελεσμένο από τον Μαλισσόβα, κεφαλιά από ποδοσφαιριστή του Αστέρα αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ σωτήρια! Στην εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα έφτασε στη μεγάλη περιοχή των Τρικάλων αλλά κανένας ποδοσφαιριστής του Αστέρα δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Διπλή ευκαιρία για τα Τρίκαλα με τον Γιάννη Σκόνδρα να σουτάρει από μακρινή απόσταση, ο Τσάμης όμως έπεσε και απομάκρυνε με τον Κατσαντώνη να βρίσκεται κοντά, πήρε το ριμπάουντ αλλά έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει!

Λίγο αργότερα, ο Κακκάβας πήρε να εκτελέσει γρήγορα ένα φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, ένας αντίπαλος ποδοσφαιριστής μπήκε μπροστά για να τον αποτρέψει σπρώχνοντας τον αρχηγό του Αστέρα, με αποτέλεσμα να έχουμε μία μίνι σύρραξη με ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Η όλη κατάσταση ηρέμησε με τους ψυχραιμότερος να παρεμβαίνουν και να απομακρύνουν τους παίκτες που ενεπλάκησαν με τον διαιτητή του αγώνα να μοιράζει κίτρινες κάρτες ενώ ο Κατσαντώνης των Τρικάλων αντίκρισε την κόκκινη κάρτα πληρώνοντας τα «γαλλικά» τα οποία ξεστόμισε!

Στο 89΄ένα φάουλ για τον Αστέρα με εκτελεστή τον Λάππα έφερε αρκετό κόσμο στην περιοχή του Παπαδόπουλου, ο Αλεξίου πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους και έκανε το 1-0!

Τεράστιας σημασίας γκολ για τον Αστέρα με τον Αλεξίου να σκοράρει για ακόμη μία φορά και να δίνει ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Σταυρού.

Στο παιχνίδι δεν άλλαξε κάτι, παρά τα εννιά λεπτά καθυστερήσεις που έδωσε ο διαιτητής, με τον Αστέρα Σταυρού να κρατά το «χρυσό» τρίποντο.

Oι αρχικές ενδεκάδες:

Για τον Αστέρα Σταυρού ο Βαγγέλης Λέντας έχει επιλέξει τους: Τσάμης, Μαργαρίτης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Λάππας, Καρακούσης, Παρλάντζας, Κακκάβας, Νάτσο Ροντρίγκες, Αλεξίου

Στον πάγκο θα βρίσκονται: Αντωνόπουλος, Σεντής, Γιαννακάκος, Δρόσος, Μαγκλάρας, Κουδουνάς, Παλιάκος, Πολυδεύκης, Σκούρας

Για τον Α.Ο Τρικάλων ο Βασίλης Καλογιάννης έχει επιλέξει τους: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Γ. Σκόνδρας, Μαλάκος, Μπέκας, Κοντογιώργος, Βασιλείου, Ν. Σκόνδρας, Κατσαντώνης, Αλεξίου, Μπρατσίτσας

Στον πάγκο θα βρίσκονται: Κωστάκης, Τζιώρας, Μάγγος, Σαμάντας, Πατρώνης, Καλτσάς, Αναγνώστου, Ζαΐμι, Παπαδόπουλος

Διαβάστε επίσης

Back to top button