Τοπικά Σπορ

Ένα Σαββατοκύριακο μόνο νίκες για τους Αμφικτύονες Λαμίας!

Όλα τα τμήματα των Αμφικτυόνων Λαμίας κέρδισαν στους αγώνες που είχαν το Σαββατοκύριακο.

Όλα τα τμήματα των Αμφικτυόνων Λαμίας κέρδισαν στους αγώνες που είχαν το Σαββατοκύριακο.

Η ανακοίνωση:

Γεμάτο το Σαββατοκύριακο 4-5/11 για τον σύλλογο μας Α.Π.Σ Αμφικτύονες Λαμίας Χάντμπολ .

Το Σάββατο το πρωί οι μικροί αθλητές και αθλήτριες ξεκίνησαν τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Larissa Handball Club .

Συγκεκριμένα στον πρώτο αγώνα οι Παγκορασίδες Α’ νίκησαν μετά από πολύ καλή εμφάνιση την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισαςμε σκορ
27-12 (ημίχρονο 15-9).

Στη συνέχεια η ομάδα των Παμπαίδων Α’ κέρδισε την ομάδα της Λάρισας κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και με οδηγό την καταπληκτική άμυνα έφτασαν στην νίκη σκορ 33-11(ημίχρονο 20-8).

Τέλος στον αγώνα των Παίδων η ομάδα μας πήρε μια εύκολη σχετικά νίκη απέναντι στην ομάδα της Λάρισας με σκορ 43-25(ημίχρονο 19-10).

Σήμερα επίσης η αντρική ομάδα συνεχίζοντας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών και στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο, κέρδισε εύκολα εντός έδρας την ομάδα του Dias Handball Moschato Tavros με σκορ 30-19(ημίχρονο 17-8).

Η διοίκηση και οι προπονητές συγχαίρουν όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου για την αξιόλογη παρουσία τους μέσα στο γήπεδο και εύχονται μέσα από την σοβαρή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, την ίδια αξιόλογη συνέχεια σε όλα τα πρωταθλήματα!!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button