Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη αφιερωμένη στον Στέλιο Μπουσδούκο για τον Παμμωλιακό!

Μία τεράστια εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Παμμωλιακού, καθώς επικράτησε με 3-4 του Αγρότη Τραγάνας, ξεκινώντας το 2024 με το δεξί...

Μία τεράστια εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Παμμωλιακού, καθώς επικράτησε με 3-4 του Αγρότη Τραγάνας, ξεκινώντας το 2024 με το δεξί…

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρ. Στοφόρο, ο οποίος σκόραρε τα δύο από τα τέσσερα συνολικά τέρματα του Παμμωλιακού, η ομάδα της Β΄Φθιώτιδας επικράτησε με 3-4 του Αγρότη Τραγάνας. Μάλιστα, αυτή η νίκη παίρνει μεγαλύτερη αξία, καθώς αφιερώθηκε στον μεγάλο αρχηγό του Παμμωλιακού, τον Στέλιο Μπουσδούκο ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Κώστα Τσαπραζλή προηγήθηκε στο σκορ στο 13΄με τέρμα του Χάντζιου ενώ στο 16΄ο Αγρότης ισοφάρισε με τον Φασούλη. Στο 28΄ο Στοφόρος έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού τον Παμμωλιακό για να έρθει ο Μπεκίρης στο 40΄να ισοφαρίσει το σκορ σε 2-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη πιο συγκεκριμένα στο 73΄ο Φασουλής και πάλι σκοράρει για την Τραγάνα κάνοντας το 3-2 και για πρώτη φορά έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.

Όμως, ένα γκολ του Γκανάσου στο 75΄και ένα ακόμη του Στοφόρου στο 90΄ έδωσαν τη νίκη στους «πράσινους» με το τελικό 2-3.

Η ανακοίνωση του Παμμωλιακού:

Σήμερα η ομάδα μας έκανε μια μεγάλη εμφάνιση και πέτυχε μεγάλη νίκη στην έδρα της Τραχανάς κερδίζοντας με 4-3.

Την νίκη αυτή τα παιδιά ο προπονητής και η Διοίκηση την αφιέρωσαν στο αείμνηστο αρχηγό μας τον ΣΤΕΛΙΟ ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΟ που έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας αλλά θα ζει για πάντα στις καρδιές μας και θα χαίρεται για τα παιδιά που αυτός τους δίδαξε την αγάπη για την ομάδα μας!!!

Για την ιστορία τα γκολ της ομάδας μας έβαλαν δύο (2) ο Χρίστος ΣΤΟΦΟΡΟΣ ένα(1) ο Αλέξης ΧΑΝΤΖΙΟ και ένα (1) ο Στάθης ΓΚΑΝΑΣΟΣ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button