Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Έσκασε η βόμβα – Φεύγει ο Μπούσης;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον ΟΦΗ.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον ΟΦΗ.

Την ώρα που ο ΟΦΗ ψάχνει προπονητή και έχει αρχίσει ήδη τις επαφές χωρίς να έχει ανακοινώσει το διαζύγιο με τον Πέπε Μελ, προκύπτει και πιο σοβαρό θέμα!

Υπάρχουν εδώ και καιρό φήμες για την επόμενη ημέρα του κλαμπ σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Ο Μιχάλης Μπούσης έριξε και λάδι στη φωτιά με αποτέλεσμα εκείνη να φουντώσει.

Υπάρχει περίπτωση αποχώρησής του; Αυτό καταλαβαίνει κανείς από τις τελευταίες του ενέργειες στο Instagram. Μέσω εκείνων ούτως ή άλλως μαθαίνει κανείς τις σκέψεις του και μόνο.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ αποφάσισε να διαγράψει όλα του τα ποσταρίσματα σχετικά μ την ομάδα του. Μία μέρα μετά το φιάσκο με την Κηφισιά και την παντελώς άστοχη ανάρτησή του με το μπράβο στον Αποστολάκη, ακολούθησε αυτή η απόφασή του.

Και πάνω που έγινε αντιληπτό αυτό, ο Μιχάλης Μπούσης προχώρησε και σε ένα ποστάρισμα που δείχνει ενδεχομένως τις σκέψεις του για την επόμενη ημέρα. «Δεν ξέρεις τι έχεις μέχρι αυτό να χαθεί», αναφέρει σε αυτό το αφεντικό του κλαμπ.

Η κριτική που έχει δεχτεί είναι πολύ μεγάλη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ακόμη και ο Μελ εξέθεσε τη διοίκηση με τα λεγόμενά του. Ίσως με τον συγκεκριμένο τρόπο να απαντά σε όσα του καταλογίζουν κάποιοι την ώρα που ο ΟΦΗ παραπαίει.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button