ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ζόραν Τόσιτς: Ο «μαέστρος» της Λαμίας! (vids)

O game changer του ΠΑΣ Λαμία...

O game changer του ΠΑΣ Λαμία…

H φετινή Λαμία κάνει σπουδαία πράγματα στο πρωτάθλημα, διανύει την πιο παραγωγική της σεζόν. έχει την ευτυχία να έχει τον Καρλίτος στο ρόστερ της, ο οποίος με 10 γκολ και 5 ασίστ σπάει όλα τα κοντέρ, αλλά αυτό που κάνει ο Ζόραν Τόσιτς στα τελευταία παιχνίδια, αθόρυβα, πραγματικά δεν υπάρχει!

4 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 5 παιχνίδια για τους κυανόλευκους, 14 γκολ, ακόμη σχεδόν οι διπλάσιες φάσεις για μια ομάδα η οποία παίζει φοβερό ποδόσφαιρο, παίρνει βαθμούς και δεδομένα αξίζει να βρίσκεται στα play offs!

H επιθετική πολυφωνία των κυανόλευκων στα τελευταία παιχνίδια (Καρλιτος, Αμαράλ, Τσιλούλης, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μάλτσι) έχει έναν κοινό παρoνομαστή, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έρχεται από τον πάγκο και στην ουσία καθορίζει τη τύχη της ομάδας του Βόκολου, ο οποίος σαφώς και πιστώνεται την επιλογή αυτή.

Ο λόγος για τον Ζόραν Τόσιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός των κυανόλευκων, που πέρυσι κράτησε τη Λαμία στην κατηγορία, φέτος και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, είναι αυτός που με τις κοφτερές του μπαλιές φέρνει τα γκολ και καθορίζει την έκβαση των αναμετρήσεων.

Για να το δούμε πιο αναλυτικά, στη νίκη με 4-1 επί της Κηφισιάς, το 4ο γκολ του ΠΑΣ Λαμία έρχεται από τον Μάλτσι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ και ασσίστ του Ζόραν Τόσιτς!

Δύο εβδομάδες αργότερα στα Γιάννενα και πάλι ο Σέρβος έρχεται από τον πάγκο και στο 81ο λεπτο βγάζει ασσίστ στον Τσιλούλη αυτή τη φορά ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-4!

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης μία εβδομάδα νωρίτερα ο Τόσιτς ξανά από τον πάγκο έρχεται για να βγάλει την σέντρα στον Καρλίτος στη φάση που η Λαμία κέρδισε το πέναλτι και ουσιαστικά στη φάση που έκρινε το αποτέλεσμα!

Χθες στη Λεωφορό, για μια ακόμη φορά μπαίνει ως αλλαγή, και στην 2η επαφή του με τη μπάλα, βγάζει τη σέντρα για το κεφάλι του Τσιλούλη από το οποίο ήρθε το 2ο γκολ της Λαμίας το οποίο έμελλε να δώσει έναν σπουδαίο βαθμό στους κυανόλευκους!

Διαβάστε επίσης

Back to top button