Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η «καυτή» πεντάδα που θα μας απασχολήσει το καλοκαίρι με προτάσεις!

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό» για την ΑΕΚ, καθώς είναι δεδομένο πως αρκετοί παίκτες της θα απασχολήσουν ομάδες από το εξωτερικό.

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό» για την ΑΕΚ, καθώς είναι δεδομένο πως αρκετοί παίκτες της θα απασχολήσουν ομάδες από το εξωτερικό.

Το περσινό καλοκαίρι έγινε «χαμός» με τον Λιβάι και τη Λανς με την Ένωση να αρνείται πεισματικά να τον παραχωρήσει, ενώ υπήρξαν και προτάσεις για τον Μουκουντί που απορρίφθηκαν. Φέτος, όμως, τα πράγματα αναμένεται να είνα διαφορετικά. Και τι ακριβώς εννοούμε; Ότι είναι πολύ πιθανό, αν όχι βέβαιο πως θα φθάσουν προτάσεις και για άλλους ποδοσφαιριστές.

Και πάμε να δούμε τις περιπτώσεις των παικτών της ΑΕΚ που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού και να φέρουν προτάσεις.

Ξεκινάμε από την περίπτωση Ελίασον… Ο Σουηδός διάγει των καλύτερων ημερών της καριέρας του με την ΑΕΚ και είναι δεδομένο πως το προσεχές καλοκαίρι θα παίξει πολύ το όνομά του.

Άλλωστε τον Δεκέμβρη και τον Γενάρη υπήρξαν κρούσεις από ομάδες εντός και εκτός Ευρώπης. Έπαιξε το όνομα της Σάμσουνσπορ, γράφτηκε η Γκρέμιο που δεν αποκλείεται να επανέλθει. Το βέβαιο είναι πως ο Ελίασον με συμβόλαιο έως το 2027 αποτελεί ένα projetct για την Ένωση που για να τον παραχωρήσει, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Επίσης το προσεχές καλοκαίρι είναι δεδομένο πως θα παίξει πολύ και το όνομα του Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός χαφ της ΑΕΚ βρίσκεται συχνά πυκνά στα σενάρια των Τουρκών εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, με τα Μέσα της χώρας να συνδέσουν συνεχώς τον μέσο της Ένωσης με τις ομάδες τους. Ο Σιμάνσκι δεσμεύεται με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2027 και εφόσον η Ένωση ικανοποιηθεί οικονομικά, σαφέστατα δεν θα πει «όχι» στην παραχώρησή του.

Το κεφάλαιο Πισάρο

Μπορεί στην ΑΕΚ να μην έχει πείσει, αλλά στην πατρίδα του κάνει γκελ. Ο λόγος για τον Ροντόλφο Πισάρο που δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ώστε να αποδώσει τα αναμενόμενα στην ΑΕΚ, το όνομά του ωστόσο εμφανίζεται συνεχώς στα Μέσα της πατρίδας του.

Ρεπορτάζ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού τον συνέδεσε πρόσφατα με ενδεχόμενη επιστροφή στα πάτρια εδάφη και την Τσίβας, ενώ έχει γραφτεί και για την Κρουζ Αζούλ. Επομένως είναι πιθανό, παίζει πολύ το σενάριο να προκύψει πρόταση και για τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό.

Περί Λιβάι, Μουκουντί

Όπως προαναφέραμε υπάρχουν και οι περιπτώσεις Λιβάι- Μουκουντί.

Ο Γκαρσία και φέτος τα «σπάει» παρότι έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Έτσι είναι πολύ πιθανό και φέτος να γίνει ένας… χαμός. Τώρα αν πωληθεί, ουδείς μπορεί να πει κάτι με σιγουριά… Το βέβαιο είναι πως πρόσφατα ο Μελισσανίδης είχε πει «πως δεν θα σε πουλήσω ποτέ».

Όσο για τον Μουκουντί, ο τραυματισμός μετά το Κόπα Άφρικα τον έφερε λίγο πίσω… Ωστόσο κάνει γκελ σε Βέλγιο και Γαλλία, επομένως ας περιμένουμε…

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button