Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πανιώνιος: Αυτή είναι η εταιρεία που παίρνει τον «ιστορικό» για να τον πάει Super League!

Πανιώνιος: Αυτή είναι η εταιρεία που παίρνει τον «ιστορικό» για να τον πάει Super League!

Ο Πανιώνιος αναμένεται να μπει σε μια νέα σελίδα της μεγάλης ιστορίας του, καθώς έχει στο τραπέζι πρόταση για την αγορά του από μεγάλη εταιρεία ψηφιακών και τεχνολογικών εφαρμογών, η οποία θα εξεταστεί και θα εγκριθεί στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου το απόγευμα της Τετάρτης.

Το «κεφάλι» της συγκεκριμένης εταιρείας (indigital) είναι ο Κώστας Ρούπτσος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των ψηφιακών και τεχνολογικών εφαρμογών. Είναι εκείνος επίσης που εισηγήθηκε και επιμελήθηκε στην οργάνωση του gov.gr, ενώ γνωρίζει και τον χώρο του ποδοσφαίρου έχοντας διατελέσει προπονητής στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στον Κένταυρο Βριλησσίων.

Άλλωστε δεν ήταν ο μόνος που ενδιαφέρθηκε για την αγορά του Πανιωνίου, αφού και ο Κύπριος επενδυτής, Κώστας Παπαέλληνας ήταν σε συζητήσεις με τον σύλλογο, ωστόσο δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση μέχρι τις 18/03 που ήταν η προθεσμία και έτσι ο σύλλογος θα αποφασίσει απ’ τις προτάσεις που ήδη έχει στα χέρια του.

Η απόφαση που θα πάρει ο «ιστορικός» θα είναι πολύ σημαντικός για την συνέχεια, αφού από το 2020 και μετά έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από οικονομικά προβλήματα που τον έριξαν στην Γ’ Εθνική κατηγορία όπου είναι ακόμα, με τους φίλους της ομάδας να περιμένουν την ώρα και τη στιγμή που θα ξαναδούν την ομάδα τους στα «μεγάλα σαλόνια».

Ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα είναι στην κορυφή του τέταρτου ομίλου, στο +13 από τον δεύτερο Εθνικό Πειραιώς και ενώ απομένουν επτά αγωνιστικές.

πηγή: Repress.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button