Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Διούδης: Οι «γέφυρες» για επιστροφή στην Super League και το καθαρό φαβορί!

Ελληνικό ενδιαφέρον έχει προκύψει για τον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στην Super League.

Ελληνικό ενδιαφέρον έχει προκύψει για τον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στην Super League.

Στη μεταγραφική λίστα του Άρη ενόψει καλοκαιριού βρίσκεται το όνομα του Σωκράτη Διούδη! Ο Έλληνας τερματοφύλακας αγωνίζεται την τελευταία διετία στην Πολωνία και την Ζαγκλέμπιε Λούμπιν, με την οποία το 2023 ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιό του μέχρι το 2026. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ελεύθερος, πάντως, φαίνεται ότι υπάρχει το «έδαφος» για να αποχωρήσει. Και ο ίδιος, μάλιστα, δεν είναι αρνητικός στην προοπτική του επαναπατρισμού.

Αυτήν ακριβώς τη συνθήκη φέρεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί ο Άρης, με τη φανέλα του οποίου άλλωστε ο Διούδης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο 31χρονος διεθνής γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη, παίζοντας στη συνέχεια για Μπριζ, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό. Τη φετινή σεζόν με την Ζαγκλέμπιε μετράει συνολικά 13 συμμετοχές, έχοντας δεχθεί 20 γκολ και κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 5 αναμετρήσεις.

Πηγή: sportjournal.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button