Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πανσερραϊκός: Φεύγει ο Πάμπλο Γκαρσία – Εκεί πάει…

Ο Πάμπλο Γκαρσία δε θα παραμείνει στον Πανσερραϊκό και ετοιμάζει ήδη… βαλίτσες! Ή έτσι τουλάχιστον αναφέρουν τα ρεπορτάζ...

Ο Πάμπλο Γκαρσία δε θα παραμείνει στον Πανσερραϊκό και ετοιμάζει ήδη… βαλίτσες! Ή έτσι τουλάχιστον αναφέρουν τα ρεπορτάζ…

Από νωρίς και το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ Β’ ο Πάμπλο Γκαρσία έδειξε την προπονητική του ποιότητα και ήρθε ο Πανσερραϊκός.

Η ομάδα από τις Σέρρες ανέβηκε στη Stoiximan Super League και εξ΄ αρχής έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο από ό,τι έχουμε συνηθίσει, ειδικά όταν μιλάμε για ομάδα που μόλις έχει ανέβει στην κατηγορία.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήθελε το σύνολο των παικτών του να παίζει ποδόσφαιρο και με αυτή τη διαφορετική τακτική κατάφερε να πάρει σπουδαία αποτελέσματα και να σωθεί σχετικά εύκολα όπως όλα δείχνουν.

Έτσι έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση και ο Πανσερραϊκός θα πρέπει να ψάξει για τον επόμενο προπονητή του, την ώρα που ο Πάμπλο Γκαρσία έχει βρει το πού θα συνεχίσει την καριέρα του, αν και θέλει να περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα μία και καλή.

Πάμπλο Γκαρσία: Ετοιμάζεται για Ισπανία!

Βαγιαδολίδ! Η ομάδα που ανήκει στον Ρονάλντο, το «φαινόμενο». Αυτή που απέχει δύο πόντους από τα πλέι οφ ανόδου, 11 αγωνιστικές πριν το φινάλε της La Liga2.

Η ίδια που έχει στα «σχοινιά» τον τωρινό της προπονητή, Πάουλο Πετσολάνο! Ουρουγουανός, ο λεγάμενος. Όπως και ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ναι, ορθώς διαβάσατε. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, βάσει πηγών μας, αποτελεί το Νο1 στόχο για το επόμενο καλοκαίρι αν ΔΕΝ ανέβει η Βαγιαδολίδ στην La Liga. Σημειώστε το!

Σίγουρα θα είναι μία τεράστια επιτυχία για τον 46χρονο τεχνικό να πάει σε ένα τόσο προηγμένο πρωτάθλημα και σε μία ιστορική ομάδα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το ποδοσφαιρικό του όνομα το έχει φτιάξει στην Ισπανία, αγωνιζόμενος και στη Βαγιαδολίδ, αλλά και στην Οσασούνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Θέλτα και τη Μούρθια πριν πάει στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button