Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αυτή είναι η πρόταση της ΑΕΚ για τον Γιαννούλη!

Αυτή είναι η πρόταση που έχει κάνει στον 28άχρονο αριστερό μπακ της Νόριτς.

Η ΑΕΚ θέλει να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Δημήτρη Γιαννούλη, με τον οποίο υπάρχει καταρχήν προφορική συμφωνία. Αυτή είναι η πρόταση που έχει κάνει στον 28άχρονο αριστερό μπακ της Νόριτς.

Διακαής πόθος της ΑΕΚ ο Δημήτρης Γιαννούλης. Το Sportime αποκάλυψε οτι μεταξύ της Ένωσης και του Κατερινιώτη αριστερού μπακ υπάρχει καταρχήν συμφωνία, με τον 28άχρονο ακραίο αμυντικό να μην έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Επταψήφιο νούμερο οι απολαβές του ετησίως, ωστόσο ακόμα περιμένει μήπως προκύψει κάτι από το εξωτερικό και από συγκεκριμένες αγορές. Αγγλία ή Γερμανία. Δεν θα περιμένει ακόμα για πολύ, αφού η πρόταση της ΑΕΚ είναι εξαιρετική.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο δικέφαλος του δίνει κλειστό τετραετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που αγγίζουν τα 4,5 εκ. ευρώ. Λίγο πάνω από τα 1,1 εκ. το χρόνο! Εξαιρετική η πρόταση και σε διάρκεια και σε απολαβές.

Θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Γιαννούλης δεν επαναπατριστεί το προσεχές καλοκαίρι για λογαριασμό της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα που μετά τον Μπάλντοκ «βλέπει» έναν ακομα Έλληνα που αγωνίζεται στο εξωτερικό και παίζει δυνατά να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Καψούρα» του Αργεντίνου τεχνικού ο εν λόγω, αλλά ακόμα η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο των δύο προαναφερθέντων.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button