Α΄ ΦθιώτιδαςΓ' ΕθνικήΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Pre Final Show: Με Μάκη Ζαχαρόπουλο και Βαγγέλη Λέντα! (vid)

Σήμερα στις 17:00 η Α.Ε Μαλεσίνας και ο Αστέρας Σταυρού θα διεκδικήσουν στον τελικό του Κυπέλλου Φθιώτιδας το τρόπαιο για τη σεζόν 2023-2024 και για τον λόγο αυτό το #ΔιπλόΜαρκάρισμα αφιέρωσε δύο εκπομπές στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ιστορική στιγμή για το Διπλό Μαρκάρισμα!

Σήμερα στις 17:00 η Α.Ε Μαλεσίνας και ο Αστέρας Σταυρού θα διεκδικήσουν στον τελικό του Κυπέλλου Φθιώτιδας το τρόπαιο για τη σεζόν 2023-2024 και για τον λόγο αυτό το #ΔιπλόΜαρκάρισμα αφιέρωσε δύο εκπομπές στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στην εκπομπή της Τρίτης λοιπόν ο Νίκος Μώκος και ο Λάμπρος Αρναούτογλου είχαν την τεράστια χαρά και τιμή να φιλοξενήσουν στο στούντιο του LamiaPolis 87,7 τους δύο “στρατηγούς” των σημερινών φιναλίστ.

Ο Μάκης Ζαχαρόπουλος της Α.Ε Μαλεσίνας και ο Βαγγέλης Λέντας του Αστέρα Σταυρού βρέθηκαν στο #ΔιπλόΜαρκάρισμα και αναφερθήκαμε σε αρκετά πράγματα τόσο γύρω από τον τελικό όσο και γύρω από τον ρόλο του προπονητή.

Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και τους δύο προπονητές για την τιμή που μας έκαναν και βρέθηκαν στην εκπομπή μας! Καλή επιτυχία και ο καλύτερος ας κερδίσει!

Δείτε το βίντεο της εκπομπής και τα λέμε σήμερα στις 17:00 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”:

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button