Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ευχαριστήριο μήνυμα από την Α.Ε Μαλεσίνας!

Τον κόσμο της που έδωσε το παρών στο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας και στηρίξει την ομάδα ευχαρίστησε η Α.Ε Μαλεσίνας η οποία έδωσε ραντεβού με τους "ερυθρόλευκους" στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική!

Τον κόσμο της που έδωσε το παρών στο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας και στηρίξει την ομάδα ευχαρίστησε η Α.Ε Μαλεσίνας η οποία έδωσε ραντεβού με τους “ερυθρόλευκους” στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Η ανακοίνωση:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας για τον τελικό του Κυπέλλου Φθιώτιδας και μας στήριξε.

Παρά την ήττα, έμεινε μαζί μας μας ως το τελευταίο λεπτό και μετά την λήξη του αγώνα έσπευσε να δώσει το πιο ζεστό του χειροκρότημα.

Αυτο είναι και ένα από τα μεγαλύτερα κατορθώματα που μπορεί να λάβει μια ομάδα, να έχει τον κόσμο δίπλα της τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες.

Υποσχόμαστε πως θα κάνουμε ο,τι μπορούμε ώστε η ομάδα μας να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα στα playoff που ξεκινούν στις 12/5 και να δώσουμε το 100% για την άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Ευχαριστούμε
ΑΕ Μαλεσίνας

Together We Can

Διαβάστε επίσης

Back to top button