ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Μακροσκελής ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας και τα “ευχαριστώ” της ομάδας!

Μετά τον χθεσινό τελικό με την Α.Ε Ψυχικού και την απρόσμενη ήττα, η διοίκηση του Έσπερου Λαμίας εξέδωσε μακροσκελής ανακοίνωση.

Μετά τον χθεσινό τελικό με την Α.Ε Ψυχικού και την απρόσμενη ήττα, η διοίκηση του Έσπερου Λαμίας εξέδωσε μακροσκελής ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

ΦΙΛΟΙ του ΕΣΠΕΡΟΣ my kteo ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.
ΧΘΕΣ 1 ΜΑΪΟΥ 2024 ,τελείωσε ο αγωνιστικός μαραθώνιος της Α2 Elite League –Ερρίκος Ντυνάν Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα μας κατετάγει κατά την κανονική αγωνιστική περίοδο στην 11η θέση της βαθμολογίας, με διαφορά ενός βαθμού από την 8η θέση.
Στο υπολειπόμενο της προκήρυξης πρωταθλήματος σύστημα των playout,η ομάδας μας ΕΣΠΕΡΟΣ my kteo ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ,σε σειρά πέντε(5) συνεχόμενων αγώνων με την ομάδα του ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ, επέτυχε τρείς (3) ΝΙΚΕΣ και δύο(2) ΗΤΤΕΣ.
Το σύστημα προκήρυξης διεξαγωγής πρωταθλήματος , αξιολογεί την συνολική προσπάθειά μας και μας οδηγεί ‘’σε πρώτη φάση’’, σε θέση μη συμμετοχής στην Α2 Εθνική κατηγορία , για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
ΔΙΚΑΙΟ?? …ΑΔΙΚΟ???…’’ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ’’……
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης, θέλει :
-Να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της πόλης μας, που αγκάλιασαν την προσπάθεια της ομάδας μας και κατέκλυσαν με την πρωτοφανή μαζική παρουσία τους, το κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας.
-Να ευχαριστήσεις ΟΛΟΥΣ τους μεγάλους και μικρούς ΧΟΡΗΓΟΥΣ ,που συνέβαλαν τα μέγιστα για την οικονομική ενίσχυση και διεκπεραίωση των υποχρεώσεων μας.
-Να ευχαριστήσει ΟΛΟΥΣ όσους από τους φορείς της πόλης και τα επώνυμα σημαντικά πρόσωπα ,που κατέχουν θεσμικές θέσεις κοινωνικής εξουσίας, συνέδραμαν στην προσπάθειά μας.
-Να ευχαριστήσει όλους τους ανιδιοτελείς φίλους που συνέδραμαν αφιλοκερδώς, στην καθημερινή διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών και μη υποχρεώσεων μας.
Τέλος θέλουμε κάνουμε ιδιαίτερη ευχαριστήρια αναφορά σε όλους τους συμμετέχοντες στο αγωνιστικό τμήμα , προπονητικό επιτελείο και παίκτες, καθώς και σε όλους τους διεκπεραιωτές της πολυποίκιλης και πολυσχιδούς καθημερινότητας και να ισχυριστούμε δυνατά ‘’ότι είχαμε τους καλύτερους’’.
Γιά όλη αυτήν την συνολική ,συλλογική προσπάθεια μας ,είμαστε απλώς υπερήφανοι.
….εξάλλου…..οπως αναφέρει ο αρχαίος ρήτορας Δημοσθένης……’’το μέλλον άδηλον πάσιν ανθρώποις και μικροί καιροί μεγάλων πραγμάτων αίτιοι γίγνονται.’’.

Διαβάστε επίσης

Back to top button