Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Φάσεις και γκολ από το φιλικό παιχνίδι του Α.Σ Μεξιατικού! (vid)

Οι Παλαίμαχοι του Α.Σ Μεξιατικού αντιμετώπισαν τους Φίλους της ομάδας σε φιλικό αγώνα! Δείτε το βίντεο με τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα.

Οι Παλαίμαχοι του Α.Σ Μεξιατικού αντιμετώπισαν τους Φίλους της ομάδας σε φιλικό αγώνα! Δείτε το βίντεο με τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα.

Η ανακοίνωση του Α.Σ Μεξιατικού:

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, τηρείται το έθιμο ανελλιπώς και διεξάγεται φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα των ΦΙΛΩΝ Α.Σ. ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ και στην ομάδα ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Α.Σ. ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο των Μεξιατών τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2024, ώρα 18:30.

Η προσέλευση των φίλων του ποδοσφαίρου και του Α.Σ. ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΥ ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Παρά το φαγοπότι των ημερών και την μεγάλη ονομαστική εορτή του Αγ. Γεωργίου, συγκεντρώθηκαν αρκετοί φίλοι στο γήπεδο των Μεξιατών προκειμένου να συμμετέχουν, ο καθένας με τον τρόπο του, στον καθιερωμένο ετήσιο φιλικό αγώνα όπου συγκεντρώνονται οι παλαίμαχοι και παλιοί ποδοσφαιριστές του Α.Σ. ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΥ και για λίγη ώρα μεταμορφώνονται σε παιδιά με κοντά σορτσάκια και ποδοσφαιρικά παπούτσια, αφήνοντας στην άκρη κάθε έγνοια της καθημερινότητας.

Στα του αγώνα, μπορεί οι νεότεροι και φίλοι του Α.Σ. ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΥ να έγραψαν πολλές φάσεις μπροστά στα καρέ των παλαιμάχων, όμως το σκορ έληξε υπέρ των παλαιμάχων και των παλιών ποδοσφαιριστών του Α.Σ. ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΥ! Αξίζει να αναφερθεί πως το εμπόδιο του πορτιέρο των παλαιμάχων, κυρ Θανάση, απεδείχθη ανυπέρβλητο, όμως αξίζουν τα εύσημα όλοι όσοι βρέθηκαν σε αυτή τη συγκέντρωση και δημιούργησαν μια γιορτινή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα! Το φινάλε μας βρήκε όλους μια αγκαλιά, μικροί μεγάλοι.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και του χρόνου ξανά στην καθιερωμένη συνάντηση οι ίδιοι και ακόμη περισσότεροι! Νικητές όλοι μαζί μια αγκαλιά στο γήπεδο των Μεξιατών!

Μπορείτε να δείτε τις φάσεις και τα στιγμιότυπα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Back to top button