Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι πέντε μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι

Οι πέντε μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι...

Μιλώντας στην εκπομπή “Σύστημα 3-5-2” με τον Μπάμπη Παπάζογλου, ο Άρης Γάτας αποκάλυψε τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην… πράσινη λίστα ενόψει του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, στο Κορωπί ήδη σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν, με μόλις τρία παιχνίδια να απομένουν. Με τον Τζορτζ Μπάλντοκ να προβάρει το “τριφύλλι” στο στήθος, γίνονται ήδη σκέψεις και για επιπλέον παίκτες που θα επιχειρηθεί να αποκτηθούν. Οι τρεις από τους πέντε είναι Έλληνες διεθνείς, σε συνέχεια του στόχου που έχει τεθεί για “ελληνοποίηση” του ρόστερ. Πρόκειται για τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Παντελή Χατζηδιάκο και Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο έμπειρος πορτιέρε είναι δυσαρεστημένος στη Νότιγχαμ Φόρεστ και αναμένεται να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 27χρονος στόπερ δεν έχει πάρει τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχής στην Κάλιαρι και μάλιστα προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Τέλος, ο πρώην αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ μένει ελεύθερος από τη Νόριτς το καλοκαίρι και αν δεν ανέβει στην Premier League με τα καναρίνια είναι πολύ πιθανό να σκεφτεί τον επαναπατρισμό του.

Σε ότι αφορά τους ξένους, τα ονόματα είναι δύο. Ο λόγος για τον Ουριέλ Αντούνα και τον Φελίπε Άντερσον. Ο Μεξικανός εξτρέμ έχει παίξει και στο παρελθόν στο “πράσινο” ρεπορτάζ, ενώ φαίνεται έτοιμος να φύγει από την Κρουζ Αζούλ. Από την άλλη, ο σπουδαίος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από τη Λάτσιο. Πριν από δύο μήνες συμφώνησε με την Παλμέιρας, όμως η διοίκηση του “τριφυλλιού” θα επιχειρήσει να τον κρατήσει στην Ευρώπη για ακόμα έναν χρόνο, πριν επιστρέψει στην πατρίδα του.

πηγή: ERTSports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button