Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Πάνοπλος» ο Παναθηναϊκός!

Ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Μπερνάρντ παρά το γεγονός πως έκαναν το δικό τους πρόγραμμα αυτές τις ημέρες, αναμένεται να είναι πανέτοιμοι στο ντέρμπι της Τούμπας την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Μπερνάρντ παρά το γεγονός πως έκαναν το δικό τους πρόγραμμα αυτές τις ημέρες, αναμένεται να είναι πανέτοιμοι στο ντέρμπι της Τούμπας την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Παναθηναϊκός από το απόγευμα της Τρίτης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα(15/5), σε ένα φινάλε της σεζόν όπου το 3/3 είναι μονόδρομος για το «τριφύλλι». Να νικήσει δηλαδή τον «δικέφαλο» του Βορρά, να επικρατήσει επί του Ολυμπιακού(19/5) και φυσικά να κατακτήσει και το Κύπελλο στον τελικό με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό(25/5), ώστε να ολοκληρώσει την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, με έναν τίτλο-μόλις τον δεύτερο από το 2014 κι έπειτα- και με το δεύτερο καλύτερο εισιτήριο, αυτό που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Mία σεζόν που ως προς τον μεγάλο στόχο, αυτόν της κατάκτησης του τίτλου, κρίνεται ως αποτυχημένη.

Στα εναπομείναντα ματς, λοιπόν, σε αυτή την τριάδα «τελικών», ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει διαθέσιμα τα δύο του πιο μεγάλα «όπλα» του έμψυχου δυναμικού του. Τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Μπερνάρντ, όπου αμφότεροι αντιμετώπισαν προβλήματα πριν την διακοπή του Πάσχα και αυτό το διάστημα ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Έλληνας στράικερ και ο Βραζιλιάνος μέσος σήκωσαν στις πλάτες τους μεγάλο από το φορτίο του πρωταθλητισμού, κρατώντας με την ατομική τους ποιότητα όρθιο το σύνολο μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική των play-off, δύο στροφές πριν το φινάλε.

Τις επόμενες ημέρες και οι δύο θα μπουν σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης, θα τεθούν στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ και θα αποτελέσουν τους αγωνιστικούς ηγέτες για να έρθει το ζητούμενο για τους «πράσινους».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button