Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Με dj τον Σάλιακα και αλά… ελληνικά γιόρτασαν στη Ζανκτ Πάουλι την άνοδο στην Bundesliga (vid)

Ο πρώην δεξιός μπακ του ΠΑΣ Λαμία, πανηγύρισε την άνοδο στην Bundesliga με τη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι.

Ο πρώην δεξιός μπακ του ΠΑΣ Λαμία, πανηγύρισε την άνοδο στην Bundesliga με τη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι.

O Μανώλης Σάλιακας γιόρτασε τον προβιβασμό της Ζανκτ Πάουλι στη Bundesliga και ανέλαβε ρόλο dj, στήνοντας ελληνικό γλέντι στα αποδυτήρια της ομάδας, με τους συμπαίκτες του μάλιστα να τον ακολουθούν και να χορεύουν.

Ο Μανώλης Σάλιακας πανηγύρισε την πολυπόθητη άνοδο της ομάδας του στην Bundesliga. O Έλληνας άσος περιχαρής για την επιστροφή του συλλόγου στα μεγάλα «σαλόνια» του γερμανικού ποδοσφαίρου μετά από 13 χρόνια , πήρε τον ρόλο του dj στα αποδυτήρια και έδειξε στους συμπαίκτες του πως το… ζούμε στη χώρα μας.

Με το τραγούδι «Το Μαγαζί» του Δημήτρη Γιώτη, σε ένα από τα πολλά στόρυ του κλαμπ, ο ίδιο εμφανίζεται να χορεύει παραδοσιακούς χορούς με την ελληνική σημαία και οι συμπαίκτες του δεν διστάζουν να τον μιμηθούν προσπαθώντας να ακολουθήσουν τα βήματά του.

Ο 27χρονος διεθνής ήταν από τους βασικούς συντελεστές της Ζανκτ Πάουλι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και και κατάφερε να πάρει και τη νίκη κόντρα στην Όσναμπρικ με 3-1, αποτέλεσμα που «κλείδωσε» και μαθηματικά την άνοδο την πρώτη κατηγορία της Γερμανίας.

 

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button