Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μάντζιος: «Αντιδράσαμε, βρήκαμε τα γκολ και κερδίσαμε.»

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου μετά το τέλος του αγώνα στην Cosmote TV.

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου μετά το τέλος του αγώνα στην Cosmote TV.

“Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο για να δώσουμε χρόνο σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Η παρουσία μας στο πρώτο ημίχρονο χάλασε ό,τι σχεδιασμό είχαμε. Ένα πρώτο ημίχρονο που κάναμε αβίαστα λάθη και ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Κλείσαμε με μια νίκη που ήταν το ζητούμενο. Δυστυχώς χάλασε ο σχεδιασμός σε ότι αφορά την επιβάρυνση κάποιων ποδοσφαιριστών. Πάντα προέχει το παιχνίδι που παίζεις και η νίκη σε κάθε παιχνίδι που παίζει ο Άρης” σημείωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός στη κάμερα του OTE.

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο:

“Είπαμε πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε. Δεν λέγονται αλλά νομίζω ότι η εικόνα μας δεν άρεσε σε κανένα και περισσότερο σε εμάς τους ίδιους. Δεν αξίζαμε να έχουμε τέτοια εικόνα, αντιδράσαμε, βρήκαμε τα γκολ και κερδίσαμε. Η παρουσία μας στο Β’ ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερη”.

Για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ:

“Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, ανεξάρτητα από το αν κερδίσουμε, οφείλουμε να έχουμε μια σοβαρή και καλή παρουσία. Είναι παραδοσιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι της πόλης, ανεξαρτήτως αν θα είναι σε Βικελίδης ή Τούμπα. Μόνος στόχος και των δύο ομάδων να κερδίζουν σε αυτά τα παιχνίδια. Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, αν θα κρίνουμε το πρωτάθλημα, είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Εμείς θα ξεκουραστούμε και θα δούμε”.

Για τον τελικό και το ντέρμπι που προηγείται:

“Δεν είναι ότι καλύτερο να παίζεις ένα ντέρμπι το οποίο παραδοσιακά θες να κερδίσεις. Είναι ένα παιχνίδι που πάντα και οι δύο θέλουν τη νίκη. Θα υπάρχει και ένταση και μεγάλος βαθμός δυσκολίας για τις δύο ομάδες. Μετά από 5 ημέρες έχεις και έναν στόχο, για τον οποίο ζούμε πάρα πολλά χρόνια. Τον ζητάνε όλοι τόσα χρόνια. Θέλουμε το Κύπελλο. Δεν είναι και ότι καλύτερο πριν από τον τελικό να έχεις το ντέρμπι της πόλης”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button