FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποχωρεί από τη Λαμία ο Άρσε!

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Λαμία και την Ελλάδα είναι ο Οτονιέλ Άρσε.

Δεν μπόρεσε όπως φαίνεται να ξεπεραστεί το εμπόδιο του μή κοινοτικού διαβατηρίου του Οτονιέλ Άρσε, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να ετοιμάζεται αποχωρήσει τελικά από την πόλη της Λαμίας και την Ελλάδα.

Ο Άρσε είχε φτάσει πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με τον ΠΑΣ Λαμία, όμως δεν υπάρχει θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας και τα χαρτιά του Βουό για να γίνει Πορτογάλος έχουν αργήσει αρκετά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπάρξει εξέλιξη στην μεταγραφή.

Ο Μεξικανός είχε περάσει ιατρικές εξετάσεις, είχε προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΣ, αλλά τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή όπως όλοι περιμέναμε. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστή ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την χώρα μας, παρόλο που τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Πατρίκ Βουό θα αποχωρήσει από την ομάδα του Τεννέ και θα αδειάσει θέση ξένου.

Όμως, ο ΠΑΣ Λαμία δεν θα μείνει χωρίς έναν ακόμη σέντερ φορ, με το Νίκολα Άστσεριτς να είναι προ των πυλών. Ο Σέρβος την Τρίτη 24/1 πέρασε κανονικά τις ιατρικές του εξετάσεις, έχει «κλείσει» όλες του τις υποθέσεις με την πρώην ομάδα του την Βαλέτα και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου του και οι υπογραφές.

Η μεταγραφή του Άστσεριτς θα ολοκληρωθεί ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με την υπόθεση του Βουό και τον Άρη, ο οποίος έχει δείξει ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button